RÓLUNK

Évtizedes tapasztalattal és kiemelkedő minőségű termékekkel az ST Solar fiatalos, jól összeszokott csapata kézben tartja napelemes rendszered minden elemét. Magas műszaki ismeretekkel rendelkező kollégáink Magyarország piacvezető cégének legjobb szakembereiként már több ezer sikeres telepítést vezényeltek le, rendkívül magas ügyfélelégedettségi mutatókkal. Ezt a szakmai alázatot és elhivatottságot immár az ST Solar Kft. garantálja Neked.

Szabó László és Kovács Zoltán ügyvezetőknek köszönhetően hazánkban az elmúlt évtizedekben összesen már több tucat megawatt teljesítményű napelemes rendszer települt, mind lakossági, mind pedig céges felhasználásra.

Mindezt kizárólag a legkiválóbb termékekkel, hiszen a piacon egyedülállóan, már több, mint 60 éve működő Sharp napelemekkel telepítjük rendszereinket 15 év termékgaranciával és 25 éves lineáris teljesítménygaranciával. A napelemes rendszer „lelke”, az inverter esetében pedig a legmagasabb minőségű német SMA, osztrák Fronius, Huawei vagy SolarEdge közül választjuk ki közösen az ügyféllel a számára legmegfelelőbbet.

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre és segít Neked a megálmodástól a megvalósulásig, sőt, még utána évekig a nyomon követéssel, garanciális teendőkkel is. Segítünk abban is, mekkora rendszerre van szükséged villanyszámlád teljes kiváltásához, belekalkulálva akár a leendő plusz fogyasztókat.

Számtalan támogatás, pályázat is elérhető jelenleg fotovoltaikus rendszerek telepítésére, de hamarosan több új lehetőség is nyílik ezek megvalósítására. A projektek menedzselésében is állunk rendelkezésedre, hiszen ügyfélkezelőink, pályázatíró munkatársaink is hosszú évek óta dolgoznak azon, hogy végig vigyék a pályázatokat annak megírásától a megvalósulásig.

Az ország legakkurátusabb, legnagyobb szakmai tudással rendelkező felmérői és műszaki előkészítő csapata is rendelkezésedre áll, hogy a lehető legjobb minőségű termékek kerüljenek otthonodba, ami illeszkedik a ház esztétikai értékéhez is.

Kivitelező csapataink szakmai tudása és ügyfélbarát hozzáállása is megkérdőjelezhetetlen, melyre bizonyíték, hogy több száz sikeres telepítésen vannak túl, rendkívül elégedett friss napelem tulajdonosokkal.