Napelem Csorna

Napelem Csornára?

napelem_csorna

Számtalan előnyüknek köszönhetően a napelem-rendszerek telepítésének gyakorlata idehaza ma már szinte mindennapossá vált. A gondos tervezésnek és a professzionális kivitelezésnek köszönhetően ezeket a rendszereket bárhol gyorsan és hatékonyan ki lehet építeni.

Ezeket a sorokat olvasva valószínűleg már elgondolkodtál azon, hogy napelem-rendszer segítségével termeld meg a saját szükségleteidnek megfelelő mennyiségű elektromos energiát.

Olvass tovább és tudj meg többet arról, hogy miért is éri meg a napelem Csornára!

Energiafüggetlenség napelemmel Csornán és környékén!

A napelem-rendszerek kiépítésével meglehetősen könnyen függetleníteni tudjuk magunkat a közüzemi áramhálózattól. A hektikus energiaárak idején ez nemcsak anyagi szempontból érheti meg, de a rendszer segítségével az energiahálózattól távol eső, a meglévő elektromos hálózathoz nehezebben kapcsolható ipari objektumokat, gazdaságokat és tanyákat is könnyen és folyamatosan el tudunk látni elektromos árammal.

A kezdeti befektetést követően ezzel a megoldással akár 30-40 évre is, 8-10 év megtérülési idővel számolva tudjuk biztosítani az elektromos-áram igényünket függetlenül a mindenkori piaci helyzettől.

Telepítési feltételek

A telepítés első lépése a döntés meghozatala, amely ezek szerint már megtörtént. A második a telepítési feltételek megvizsgálása és az azoknak való megfelelés. Ez már a tervezési fázis kezdete is egyben, amely során több szempontot is figyelembe kell venni.

Mik tehát a legfőbb szempontok?

Az ingatlannak statikai szempontból el kell bírnia a napelem-felépítmény súlyát, így a vizsgálat részét képezi a tetőszerkezet és a falazat állapota és stabilitása is. Ezután a napelem-rendszer teljesítményének maximális kihasználása érdekében meg kell vizsgálni a tető tájolását, illetve hogy vannak-e olyan árnyékot képző, teljesítménycsökkentő tereptárgyak, mint szomszédos épületek vagy fák.

A következő lépés az elektromos hálózat ellenőrzése, mivel az esetlegesen megnövekedett teljesítményt egy elavult hálózat nagy valószínűséggel nem bírná el. Ez utóbbi esetben, biztonsági- és teljesítmény-optimalizálási szempontból extra költségként lép fel a hálózat modernizációja is.

További fontos szempont a fogyasztási szokásaink figyelembevétele. Az aktuális áramigény kielégítése mellett fontos szem előtt tartani a jövőbeni lehetőségeinket, illetve bővíthetőségi terveinket, hogy a rendszer szükségszerű túlméretezésével ezeket is ki tudjuk elégíteni.

Támogatás napelemre Csornán

A jelenleg alkalmazott technológiának köszönhetően a napelem-rendszerek már akár 8-10 év távlatában is nyereségesek lehetnek, ezt a megtérülési időtartamot azonban tovább lehet csökkentetni, amennyiben állami támogatást is igénybe kívánunk venni.

Az aktuális lehetőségek és feltételrendszerek ugyan folyamatosan változnak, de mindenképpen elérhetőek. Legyen szó lakossági vagy céges felhasználásról, az ST SOLAR a megfelelő pályázat kiválasztásában és a feltételrendszernek való megfelelésben is segítséget fog nyújtani.

Telepíts napelemet Csornára!

Ahhoz, hogy az elképzeléseidben szereplő napelem-rendszer optimálisan működhessen, szakszerű előkészületekre és professzionális kivitelezésre van szükség, mivel csakis ebben az esetben biztosítható, hogy a rendszer időtálló lesz és megfelel minden előzetes elvárásnak.

Amennyiben a döntés már megszületett, kérdésed van, esetleg további információra lenne szükséged, bátran lépj velünk kapcsolatba! A helyszíni szemle és az azt követő konzultáció költségeit az ST SOLAR vállalja!

Tapasztald meg a nullás villanyszámlák csodás világát, és legyen a Te otthonodban a következő napelem telepítés Csorna térségében!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!