Napelem Győr

Így zajlik a napelem telepítés Győrben

 

napelem győr

Egyre több helyen találkozhatunk napelemekkel, így jogos a kérdés, hogy vajon Te hogyan juthatsz hozzá, hogyan zajlik ennek tervezése és kiépítése. Cikkünkben ennek részleteivel foglalkozunk: megtudhatod, hogy mi kell ahhoz, hogy napelemet telepíthess, miért éri meg ez számodra, és azt is, hogy hogyan zajlik a napelem rendszer kiépítés Győr térségében.

 

Napelemek Győrben: emiatt oly népszerűek

A napelem rendszerek egyre elterjedtebbek, ami annak köszönhető, hogy nem csak a környezetet, hanem a pénztárcánkat is kímélik.
Egy jól megtervezett napelem rendszer képes biztosítani az adott háztartás számára szükséges energiamennyiséget, így nem lesz szükséges a hagyományos, hálózatról kapott áramot használni. Ha nincs hálózati fogyasztás, akkor pedig villanyszámla sincs: ennek köszönhető, hogy a napelem rendszerek telepítését inkább befektetésnek, mintsem kiadásnak szokás elkönyvelni.

 

Így zajlik a napelem rendszer tervezés Győr térségében

Ha napelemet szeretnénk, akkor első lépésben egy szakértői konzultációra és helyszíni felmérésre lesz szükség.
A helyszíni felmérés során az alábbiakat fogja megvizsgálni szakértőnk:

  • Tető állapota: mivel a leggyakoribb megoldás a tetőre szerelt panel, így elsők között azt szokás megvizsgálni, hogy megfelelő-e a célingatlan tetőszerkezete a telepítéshez. Ellenőrizni kell a teherbírást, azt, hogy megfelelő-e a tájolása, továbbá azt is, hogy a dőlésszöge alapján alkalmas-e ilyen célra.
  • Árnyékos helyek: a legideálisabb tetőszerkezetet is alkalmatlanná teheti, hogyha valami árnyékot vet a használni kívánt területre a nap jelentős részében. Ez lehet egy fa vagy akár a szomszédos épület, semmiképpen sem hagyhatjuk figyelmen kívül.
  • Alternatív elhelyezési lehetőségek: amennyiben úgy adódna, hogy a háztető nem megfelelő a napelem telepítésére, akkor sem kell csüggedni. Mi nem ismerünk lehetetlent, így szakemberünk felméri azt is, hogy van-e alkalmas garázstető például, vagy, hogy a kertben elhelyezhető-e szigetüzemű berendezés, mellyel áthidalhatjuk a problémát.
  • A család fogyasztási szokásai: a rendszer tervezésének egyik sarkalatos pontja, hogy megtudjuk, milyen fogyasztási szokásokkal rendelkezik a család. Ehhez nagy segítség lehet az éves áramfogyasztást prezentáló papír. Ezeken felül azt is figyelembe kell venni, hogyha tervben van valamilyen bővítés, például egy elektromos autó vásárlása.

A helyszíni felmérést a mi cégünk ingyenesen biztosítja, ezzel segítve, hogy minél több lehessen a napelem Győr városában és annak vonzáskörzetében.

 

Mennyibe fog kerülni számomra a napelem telepítés?

Azt, hogy mennyi lesz a végösszege a rendszerednek, rengeteg tényező befolyásolhatja, ám a rendszer teljesítménye már támpontot adhat számodra. Viszonyításképpen, egy 5 kW-os napelem rendszer átlagban 2-2,3 millió forint környékén mozog, de a végösszeg függ a választott elemek minőségétől és a kivitelezés módjától, így ezt csak a tervezés után lehetséges pontosan megmondani.
Egy dologban azonban 100%-ig biztos lehetsz: mi nem árulunk zsákbamacskát, így, amikor igent mondasz a kivitelezés folyamatára, akkor már tudni fogod, hogy mennyi lesz a folyamat végösszege. Mindezen felül nálunk nem kell előre fizetned semmit, ráérsz akkor kiegyenlíteni az előre megbeszélt összeget, hogyha elkészült a munka és elégedett vagy vele.

 

Napelem rendszer kiépítése Győrben

Ha megszületett benned az elhatározás, miszerint Te is „zöldebbé” tennéd az otthonod, akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Tapasztalt győri szakembereink segítenek benne, hogy gyorsan megtérülő, hosszú éveken át megbízhatóan működő napelem rendszert kapj. Sőt, ha minket bízol meg ezzel a feladattal, akkor a felfordulás miatt sem kell aggódnod: egy nap alatt megoldjuk a rendszer telepítését, hiszen tudjuk, hogy az időd drága kincs.

Lépj a tettek mezejére, kérj tőlünk ajánlatot!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!