Trina Solar napelem panel

Trina napelem panelek

A kínai Trina Solar-t 1997-es alapításával elsők között lépett be a fotovoltaikus piacra és mind a mai napig a napelem panel rendszerek egyik úttörő vállalkozásaként tartják számon. Lassan 3 évtizedes szakmai tapasztalatuknak köszönhetően ismerik és alkalmazzák a legmodernebb technikákat, amelyek megbízható és hatékony Trina napelem panelek előállításához szükségesek.

Milyen szerepet lát el a Trina Solar napelem panel?

A megújuló szolár energia hasznosításának alapja az a technológia, amivel a Napsugarak energiáját elektromossággá formáljuk. Ezt a funkciót biztosítják a napelem panelek. A beérkező fénysugarak elnyelődnek a belső – általában szilíciumból álló – rétegben. Az elnyelődés során elektronok szabadulnak fel, ami azonnal elektromos mezőt generál. Ez a mező mozgásra kényszeríti az elektronokat, és feszültség jön létre. Ezt a feszültséget közvetítik tovább a napelem panelek mélyebb rétegeiben futó vezetők és félvezetők.

trina napelem panel

A Sharp napelem panel kínálat

A Sharp ugyanúgy kínál polikristályos, és monokristályos, illetve lakossági, kereskedelmi, vagy szabadföldi telepítésű napelem modulokat 250 Wp és 300 Wp között. Folyamatosan halad a korral, és a legfrissebb technológiákat vegyíti több évtizedes tapasztalatával. Ez az alaposság mutatkozik meg a tesztelésben is, minden újonnan bevezetett technológia tüzetes ellenőrzésen esik át, hogy a modellek hosszú élettartama biztosított lehessen, illetve az IEC szabványnál is szigorúbb előírásokkal ellenőrzi a kész termékeket.

A Trina Solar napelem panel előnyei

1. Kompakt és árnyéktűrő

A Vertex széria modelljei a cég legújabb fejlesztései közé tartoznak, kis méretük (1754×1096×30 mm) és könnyű súlyuk (21 kg) mellett fejlett feleletkezelésüknek köszönhetően remek teljesítményre képesek és árnyéktűrő képességük is kiemelkedően jónak számít. 

2. Minőségromlás szembeni védelem

Valamennyi Trina napelem panel típus rendelkezik a PID mentes panel tanúsítvánnyal, ami röviden annyit tesz, hogy védett a működés során fellépő potenciálkülönbség által előidézett minőségromlással szemben (Potential Induced Degradation). Típustól függően akár 21,1%-os modulhatékonysággal is üzemelhetnek, az egyes modellek névleges teljesítménye 390 és 405 Wp között alakul.

3. Magasabb teljesítmény 

A Trina Vertex panelek 120, úgynevezett osztott cellával rendelkeznek. Ennek a technológiának a rövid lényege, hogy a hagyományos kivitelhez képest kettéosztják a cellákat: ezáltal az egyes cellák mérete és áramerőssége a felére csökken ugyan, ugyanakkor modulszinten kétszer annyi található belőlük. A megoldásnak köszönhetően a teljesítmény viszont jelentősen javul, ugyanis lecsökken a belső soros ellenállásból adódó ellenállási veszteség mértéke. Végeredményként a teljesítmény javul, a hot spotok kialakulásának veszélye pedig csökken és magasabb üzemi hőmérsékleten is jobban termel.

4. Védelem a környezeti hatások ellen

A Trina napelemek közül a Vertex modellek kapcsán mindenképpen említést érdemel még a panelek kiemelkedő megbízhatósága és strapabírósága a környezeti hatásokkal szemben, hiszen akár 4000 Pascal szélterhelésnek és 6000 Pascal hóterhelésnek is képesek ellenállni.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

A Trina Solar története

A Trina Solart 1997-ben, Kínában alapította bizonyos Gao Jifan. A cég egyike volt az első fotovoltaikus technológiát alkalmazó vállalatoknak, és azóta is kiváló minőségben gyárt modulokat, illetve más napenergiával kapcsolatos megoldásokat. Több, mint húsz éves múltjában számos elismerésre méltó eredményt ért el: több éven keresztül vezette a világ napelem gyártó cégeinek listáját, és vagy 21 napelem cella hatékonysággal és modul teljesítménnyel kapcsolatos világrekordot döntött meg. 

Trina Solar napelem garancia

A Trina Solar napelemekért 25 éves élettartam garanciát vállal a gyártó.

Melyik Trina Solar napelem panelre van szükséged?

Nem kell egyedül eldöntened, hogy melyik Trina Solar napelem panel a neked megfelelő, szívesen segítünk a választásban. Ehhez először is ismernünk kell az igényeidet, így helyszíni felmérésünk során nem csak azt vizsgáljuk meg, hogy a telepítés helyszínén milyen lehetőségek adottak, de a te elképzeléseiddel is szeretnénk megismerkedni. Ajánlatunkban már ezek alapján javaslunk márkát és konkrét napelem panel modellt is. Kérd segítségünket, és keress minket elérhetőségeinken!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

2 + 13 =