Napelem Budapest

Napelem rendszer tervezés Budapest térségében

Napelem rendszer kiépítésén gondolkozol? Remek ötlet, ugyanis nem csak a környezetet kímélheted ezzel a lehetőséggel, hanem a pénztárcádban is több pénz marad ezzel a megoldással!

Olvass tovább, hogy megtudd, miért éri meg beruházni egy napelem rendszer kiépítésébe!

 

Napelem rendszer kiépítés Budapest környékén: íme az előnyök

A napelem rendszerek modern, környezetbarát energiaforrásként szolgálnak, mellyel a központi hálózattól függetlenül, gazdaságos módon fedezheted otthonod áramellátását. Egy napelem rendszer által rengeteg pénzt takaríthatsz meg hosszútávon, hiszen a beüzemelést követően már nem a szolgáltatótól kell vásárolnod az elektromos energiát.

Ennek következményeképp a villanyszámláknak búcsút inthetsz, méghozzá legalább 20-30 éven keresztül, ugyanis ezen időtartam alatt a modern rendszerek képesek jelentős teljesítménycsökkenés nélkül működni. Sőt, egy minőségi elemekből kialakított napelem rendszer esetén akár 30-40 évig is számíthatsz annak működésére, szóval, ha elhatározod magad a kiépítés mellett, akkor hosszú időre nagy terheket vehetsz le a saját válladról.

 

Kell-e félni a napelem rendszerek kiépítésének költségeitől?

Sokan a kezdeti költségek miatt hezitálnak, ha a napelemes rendszerek kiépítése szóba kerül. A helyzet az, hogy egyáltalán nem kell ettől tartani. Bár a rendszer kétségtelenül egy nagyobb beruházást igényel, ez rövid időn belül, nagyjából 10 év alatt megtérül az elmaradó villanyszámlák következtében.

Ezt követően pedig már egyértelműen spórolunk, így hosszútávon tetemes összegek megfizetésétől kímélhetjük meg magunkat egy jól meghozott döntés által.

Mindezeken felül nem szabad elfelejteni, hogy folyamatosan elérhetőek különféle állami támogatások és pályázati lehetőségek, melyek magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt segítséget nyújthatnak a napelem rendszerek kiépítésének finanszírozására.

 

Napelem telepítés Budapest térségében: az első lépések

A rendszer tervezéséhez az első lépés mindig egy ingyenesen biztosított helyszíni szemle. Ezek során egy szakember felméri, hogy a fizikai feltételek adottak-e a napelem telepítéséhez, továbbá a rendszer megfelelő méretének meghatározásához gyűjti össze a szükséges információkat.

A fizikai feltételek, melyeket ellenőriznek a helyszíni szemle során, a következők:

  • a tető teherbírása, szarufák állapota,
  • a tető mérete és tájolása,
  • a tető héjazata,
  • esetleges árnyékoló tényezők megléte,
  • az ingatlan elektromos hálózatának állapota.

A rendszer teljesítményének meghatározásához pedig a jelenlegi és jövőbeni várható fogyasztási szokásokat veszik górcső alá. Ezek összességéből már kristálytisztán kirajzolódik egy szakember számára, hogy milyen lehetséges megoldással valósítható meg a napelem rendszer az otthonodban.

 

Hogyan zajlik a kiépítés folyamata?

Amennyiben megvalósítható a napelem rendszer, és a tervezési folyamat is a végére ért, a beszerelés lépése fog következni a teendők listáján. A panelek elhelyezését és üzembe helyezését szintén szakemberek végzik. Nem kell aggódnod emiatt, ugyanis profi munkatársaink mindezt egyetlen nap leforgása alatt képesek megoldani. A gyors kivitelezés nálunk alapfeltétel, hiszen nem szeretnénk, ha hosszú időre fel kellene forgatnunk a családod hétköznapjait a beszerelési munkálatokkal.

Amennyiben elégedett vagy az eredménnyel, akkor az utolsó lépésként az anyagiak rendezésére kell figyelmet fordítani. Igen, jól olvasod: a fizetés csak a végén történik meg, így semmilyen kockázatot nem vállalsz. Csakis akkor kell fizetned, ha maximálisan elégedett vagy, és látod, hogy a rendszer működik.

 

 

Napelem Budapest térségében: Neked is lehet!

Hidd el, remek döntést vagy készülőben meghozni, hogyha a napelem telepítésen jár az eszed. Garantáltan nem fogod megbánni!

Keress minket bátran, ha azt szeretnéd, hogy magas minőségű elemekből kiépített napelem rendszer üzemeljen otthonodban!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!