Risen napelem panel

Risen napelem panelek

A napelemek piacán egyáltalán nem szokatlan jelenség a kínai gyártók jelenléte, sőt, jellemzően egyszerre kínálnak versenyképes áron elérhető, ugyanakkor magas műszaki színvonalú termékeket – ilyenek a Risen napelem panelek. Az 1986-os alapítású Risen Energy 2010. óta működik részvénytársasági formában, 2021 óta pedig már a világ 5. legnagyobb napelem panel gyártójaként tartják számon.

risen napelem panel

Risen napelem panelek előnyei

1. Kiváló ár-érték arány

A vállalat legújabb fejlesztése, a Risen Titan S napelem panel család bár nem törekszik prémium minőségű termékcsoporttá válni, ár-érték arányban mégis remek választásnak ígérkezik. A széria egyes, TIER 1 besorolású modelljei, mint az RSM40-8-390M-410M akár 21,3%-os hatásfokkal is képesek működni, amely a nemzetközi mezőnyben is kimagasló eredménynek számít. 

2. Magasabb teljesítmény

Az úgynevezett PERC technológiával gyártott Risen napelem panelek napjainkban kifejezetten innovatív megoldásnak számítanak, a korábbi megoldásokhoz képest lényegesen hatékonyabb működésre képesek, jelentősen csökkentve a napelemek teljesítményveszteségét. Hátlapjukon egy dielektromos alumínium vezetőréteg található, amely a cella által egyébként hasznosítatlan fény egy részét képes visszatükrözni, ezáltal bevonva az áramtermelésbe. Ráadásul képes hasznosítani az infravörös hullámhosszt is, amely tulajdonságok együttesen nagyjából 2-3%-os teljesítményjavulást eredményeznek. 

3. Kevesebb Risen napelem panelből felépíthető rendszerek

A monokristályos és bifacial (kétoldalas) Risen napelem panelek felezett cellákkal rendelkeznek, amelyek alacsony napsugárzás vagy árnyékolt körülmények között is megfelelő teljesítményre képesek. A Titan napelemek a Risen termékei közül a legjobb hatásfokkal rendelkeznek, ennek köszönhetően kevesebb panelre lesz szükséges egy bármilyen méretű napelemes rendszerhez, ami összességében jó ár-érték arányú választássá teszi a széria modelljeit.

Milyen funkciót tölt be a Risen napelem?

A szinte kiapadhatatlan szolár energia hasznosításának kulcsa a napelem panel technológiája. A napelem cellák védőrétege átengedi a napsugarakat, amik aztán a belsőbb rétegekben elnyelődve elektronokat szabadítanak fel. Az így keletkezett elektromos tér mozgásra kényszeríti őket, ez hozza létre azt a feszültséget, amit a vezető és félvezető rétegek aztán továbbítanak a napelem rendszer következő eleme felé.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

A Risen története

A Risen Energy a világ vezető napelem készítő közé tartozik, 2021-ben érte el a 19,1 GW gyártókapacitást, mely az 5. legnagyobb helyre emelte. Ennek megfelelően nem csupán napelem paneleket, de cellákat is állít elő. A céget 1986-ban alapították, majd 2010-ben jegyezték a kínai tőzsdén, mára pedig számos nemzetközi irodával rendelkezik. Európai központját Németországban állította fel, így a magyar piacot is innen látják el.

A Risen napelem panel garancia

A Risen napelem panelekre 100% hibamentességet vállal a gyártó, köszönhetően követelményen felüli minőségbiztosításának. A termékekre éppen ezért összesen 12 év garanciát vállal.

Melyik Risen napelem panel való neked?

Helyszínfelmérésünk során egyik fő feladatunk megállapítani, hogy a lehetőségek milyen napelem panelek használatát teszik lehetővé. A te igényeiddel is megismerkedünk, melyek alapján egyértelműen kiderül, ezek közül melyik panel modell az, amelyik megfelelő a számodra. Szakembereink szívesen segítenek feltérképezni a helyzetet, hogy könnyebben dönthess. Keress minket elérhetőségeinken, és mondd el nekünk, milyen napelem rendszert szeretnél!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

8 + 10 =