Huawei inverter

Huawei napelem inverterek

Az elektronikai cikkek piacát lépésről lépésre meghódítani törekvő Huawei a SUN2000 szériával a napelemek világában is letette a névjegyét. Egy intelligens, hatékony, biztonságos és megbízható Huawei inverter széria.

Milyen szerepet lát el a Huawei inverter?

Általában közismert, hogy egy napelem panel mire való, vagy milyen haszna is van egy napelem rendszernek. Az inverterről ezzel szemben kevesebben tudják, milyen funkciót is lát el, pedig valójában ez a rendszer lelke. Az inverter alakítja át háztartásban is használható váltóárammá a megtermelt feszültséget, az inverter felügyeli a panelek működését, és adatokat is ő szolgáltat, amiket te a mobil alkalmazásban követhetsz figyelemmel.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

A Huawei, mint napelem gyártó

A Huawei márkanevet viszonylag sokan ismerik kommunikációs-, és információtechnológiai szerepének hála, ám azt kevesen tudják, hogy a Huawei napelem inverter és más szolár termékek gyártásába is belevágott pár évtizede. Integrálva a mesterséges intelligenciát és a Cloud technológiákat, a cég hatékony újításokat hozott a napelemes üzletágba. A vállalat mintegy 170 országban van jelen, közel 194 ezer alkalmazottal.

A Huawei napelem inverter előnyei

1. Védelem a vízsugarak és a szilárd tárgyak ellen

Típustól függően IP65 vagy IP66 besorolással rendelkezik, így a nagy nyomású vízsugár behatolása ellen és az 1 mm-nél kisebb szilárd tárgyak ellen védett, illetve egyes Huawei napelem inverter modellek lehetnek teljesen pormentesek is, így akár kültérben is telepíthetők.

2. Biztonságos működés

Teljesen biztosítékmentes kivitelben készülnek a Huawei inverterek, helyette úgynevezett RCMU-t használnak (Residual Current Monitoring Unit), amelynek segítségével képesek észlelni a szivárgó áramot. Probléma esetén azonnal leállítja az invertert és jelzést küld, ha bármilyen rendellenességet észlel, megelőzve ezáltal a komolyabb problémák kialakulását. Emellett II-es szintű egyen- és váltóáram túlfeszültség védelemmel rendelkezik, gondoskodva ezáltal az elektromos hálózat és az arra csatlakoztatott berendezések maximális biztonságáról.

3. Intelligens felügyelet

A Huawei napelem inverter az összes sztringet (a napelem modulok összekapcsolásából álló villamos hálózat) képes lehet intelligensen felügyelni és akár 98,6%-os hatékonyságot is képes elérni 400 V feszültségen (az európai hatékonyság 98,0%, ezt valamennyi típus teljesíti).

4. Egyszerű telepítés, csendes működés

A Huawei inverter könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen telepíthető, ráadásul kifejezetten esztétikus, modern és letisztult megjelenést biztosít. A készülék gondoskodik a természetes hűtésről, csendesen és megbízhatóan, szinte észrevétlenül üzemel.

5. Intersolar 2019-es termékdíj nyertese

A Huawei napelem inverterek műszaki színvonalát és szakmai elismertségét jól jelzi az a tény, hogy a Huawei Sun2000 inverter termékcsalád elnyerte a rangos napelemes kiállítás, az Intersolar 2019-es termékdíját. A széria az innováció mellett a felhasználóbarát működésre egyaránt nagy hangsúlyt fektet: a FusionSolar mobiltelefonos applikáció segítségével teljes napelemes rendszer távolról felügyelhető, vezérelhető és ellenőrizhető.

Melyik Huawei napelem invertert válaszd?

Az inverter kiválasztása összetett feladat, melyet legjobb, ha szakember tervez meg. Szolgáltatásunk egyik legelső lépéseként mi is a helyszínt mérjük fel, illetve a te igényeidet, hogy tudjuk, minek kell eleget tegyen a rendszer. Ennek mentén fogunk ajánlatot tenni, és a tervünkben konkrét inverter típust javasolni neked! Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

4 + 7 =