Napelem Ajka

Mitől olyan népszerű a napelem Ajka környékén?

 

A napelemek rohamosan növekvő népszerűsége nem véletlen: ez a rengeteg előnyüknek köszönhető, melyeket már rövid távon is érzékelhetünk. 

Te tudod, hogy pontosan mit nyerhetsz azáltal, ha beruházol egy napelemes rendszerbe? Ha nem, akkor olvass tovább, és megtudod, milyen előnyöket ad a napelem telepítés Ajka térségében! 

 

Napelem rendszer kiépítés Ajkán: ez a 3 legnagyobb előnye

napelem ajka

A napelemes rendszerek telepítése számos előnyt hoz magával, melyek közül mindenképp az anyagi és környezetvédelmi szempontok a legerősebbek, továbbá a rendszer által biztosított függetlenség is kiemelendő.

  1. Pénzügyi előny: a helyesen megtervezett és minőségi módon kivitelezett napelemes rendszereknek köszönhetően a postás nem fog többé villanyszámlával csengetni hozzánk. Mivel a rendszer fedezi az energiaszükségletünket, nincs szükség arra, hogy a központi szolgáltatótól vásároljunk áramot. A villanyszámlák megspórolásával hosszútávon rengeteg pénz marad a zsebünkben!
  2. Környezetvédelmi előny: a napelemek úgy termelnek energiát, hogy közben semmilyen káros anyagot nem bocsátanak ki. Mielőtt megfogalmazódna a fejedben a gondolat, miszerint „egyetlen napelemes ház úgysem jelent sokat”, le kell szögeznünk: 3-4 évtized alatt rengeteget számít egyetlen napelemes ingatlan is, továbbá a példáddal rengeteg embert terelhetsz a környezetkímélőbb életmód felé!
  3. Örök függetlenség: a napelemek által lehetőségünk van arra, hogy akár teljesen függetlenné váljunk a szolgáltatótól. Ennek következtében a központi áramszünetekből kimaradunk, valamint az energiaár-változásnak sem vagyunk kitéve. Mindezeken felül az sem hátrány, hogy így olyan helyeken is biztosíthatunk áramot a napelemek segítségével, ahol a szolgáltató nem lenne képes.

Miképpen zajlik a napelem rendszer tervezés Ajka térségében?

Meggyőzted magad arról, hogy ideje belefogni a napelem projektbe?

Ha igen, akkor az első lépés a kapcsolatfelvétel kell, hogy legyen, amit könnyedén megtehetsz egy űrlap kitöltésével.

Ezek után a munkatársaink felveszik Veled a kapcsolatot: először néhány alapkérdést fogtok tisztázni, majd egyeztettek egy időpontot a helyszíni szemlére. A helyszíni szemle egy kulcsfontosságú mozzanat: itt dől el, hogy milyen teljesítményű, milyen típusú rendszer való Neked, továbbá az is, hogy egyáltalán lehetséges-e a napelem telepítés az otthonodban.

Természetesen a kritériumok ellenőrzése a szakember dolga, de itt egy kis útmutató, hogy miket fog ellenőrizni:

  • ház általános állapota;
  • tető teherbírása, dőlésszöge;
  • a panelek számára szükséges tető- vagy földfelszín megléte;
  • az elektromos rendszer állapota.

Amennyiben pozitív elbírálást kap az otthonod a kritériumokat illetően, akkor már csak a kivitelezés lépéseinek megtervezése van hátra. A folyamatot a szakemberek mindössze egyetlen nap leforgása alatt képesek teljesíteni, így már a telepítés napjának végén már élvezheted a saját rendszered termelte áram előnyeit.

napelem ajka

Itt a tökéletes alkalom arra, hogy napelemed legyen!

A napelemes rendszerek telepítését még senki sem bánta meg, főleg nem akkor, hogyha profi kivitelezőt választott a folyamathoz. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik, így ismerik a napelem rendszer tervezés és kiépítés minden egyes mozzanatát.

Mivel számunkra kiemelten fontos a Te hosszútávú elégedettséged, így mind a helyszíni munkálatokban, mind pedig a beszerzendő panelek és kiegészítők terén a magas minőséget helyezzük az első helyre. Ha úgy érzed, itt az idő, hogy Nálad történjen a következő napelem rendszer kiépítés Ajka térségében, akkor ne habozz, töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!