Napelem Debrecen

Napelem telepítés Debrecenben

Milyen érzés lenne, ha soha többé nem kellene aggódnod a villanyszámlák miatt? Ha a válaszod az volt, hogy „jó lenne”, akkor most a lehető legjobb helyen jársz! A napelem rendszerek kiépítése manapság már közel sem olyan elérhetetlen, mint néhány évvel ezelőtt volt, a lehetőség már előtted is nyitva áll! Nézd meg, hogyan lehetséges, hogy Nálad legyen a következő napelem telepítés Debrecen városában!

 

Napelem rendszer telepítés: még soha nem volt ilyen könnyű

Tetőre szerelt, 8 kW-os napelem rendszer Debrecenben

A napelem rendszerek telepítése napjainkban már széles körben elérhető, sőt, sok esetben támogatott is, köszönhetően az időről-időre megújuló pályázati és kormányzati támogatási lehetőségeknek. Ne feledd, a napelem rendszer telepítésére sohasem kiadásként érdemes tekinteni, hiszen egy jól megtervezett, egyénre szabott rendszer néhány év alatt visszahozza az árát a megspórolt villanyszámlák által.

 

Mekkora teljesítményű napelem telepítése szükséges?

A napelem rendszer teljesítménye kulcsfontosságú, hogyha megtérülő beruházást szeretnénk, így ennek megtervezésére mindenképp szakértői segítségre lesz szükséged. Pontosan ez a dolga a szakembereinknek: amikor a feladatunk napelem rendszer kiépítése Debrecenben, először mindig egy ingyenes helyszíni felméréssel kezünk, aminek során azt is meghatározzuk, mekkora teljesítményű rendszer lenne optimális számodra. Az ideális napelem rendszert a szakértőnk úgy tervezi meg, hogy az képes legyen biztosítani a háztartásod számára szükséges áramot, továbbá figyelembe veszi, hogy milyen irányba változhat a fogyasztás a jövőben, hogy arra is fel legyél készülve.

 

Mire elegendő egy 8 kW-os napelem rendszer?

napelem debtecenSzigetüzemű, 8 kW-os napelem rendszer Debrecen vonzáskörzetében

Az alapokat már tisztáztuk, nézzük most egy kicsit konkrétabban! Ha olvastál már a témában, biztosan hallottad a 3-4-5 kW-os, vagy akár a 8-10 kW-os rendszerek fogalmát. Segítünk, hogy el tudd képzelni: egy 8 kW-os napelem rendszer egy nagyobb, nyüzsgő háztartás vagy egy kisebb iroda, üzlethelyiség ellátására is elegendő lehet. Fontos hozzátenni, hogy mindkét esetben az említett háztartásnak része az elektromos fűtés, akár elektromos jármű, vagy egyéb nagyfogyasztók, melyek áramszükségletét képes fedezni a telepített rendszer.
Az átlag háztartásokban, ahol nem használnak semmilyen kiemelten nagy fogyasztású elektromos eszközt, a 4-5 kW-os rendszerek is elegendőek szoktak lenni az áramszükséglet fedezésére. Természetesen ez csak egy példa, hiszen minden háztartás egyedi, így szakértőnk Neked is személyre szabott tanácsokat és tervezetet fog javasolni.

 

Napelem rendszer tervezés Debrecenben – Hogyan zajlik?

Ahogy már említettük, a napelem telepítés első lépése mindig egy helyszíni felmérés. A felmérés során szakértőnk nem csak azt fogja megállapítani, hogy a fogyasztásod alapján mekkora teljesítményű rendszerre van szükséged, hanem ellenőrzi azt is, hogy a helyszín alkalmas-e a telepítésre. Megvizsgálja a tető teherbíró képességét, annak tájolását, továbbá azt is, hogy vethet-e bármi árnyékot a tetőre. Ezek mellett azt is megnézi, hogy tetőre szerelt vagy szigetüzemű napelem rendszer lenne-e ideálisabb számodra.

 

Legyen Tied a következő napelem Debrecen térségében!

Cégünk hosszú évek tapasztalatával rendelkezik napelemek terén, így, ha megért benned az elhatározás, akkor biztosíthatunk afelől, hogy a legjobb kezekben leszel. A mi filozófiánk az, hogy minden rendszert úgy tervezünk, mintha azt magunknak készítenénk, így minden esetben minőségi munkát adhatunk ki a kezünk közül. Mindemellett tudjuk, hogy mekkora kincs a bizalom és az idő, amit nekünk adsz: a kivitelezést egyetlen nap alatt megoldjuk, továbbá nálunk nem szükséges előleget fizetned, a számlát csakis akkor kell kiegyenlítened, ha elkészült a munka, és elégedett vagy vele.

Napelem rendszer kiépítés Debrecenben – Keress minket bátran!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!