Megoldást keres vállalkozása

magas villanyszámlájára?

Szabaduljon meg cége

emelkedő energiaköltségeitől!

A napelem rendszer egy hosszú távú megoldás cégének a folyamatosan emelkedő energiaárakkal szemben.

Akár 3 év alatt is megtérülhet céges napelem rendszere.

Alacsonyabb költségek mellett magasabb profitra tehet szert. Céges napelem rendszerével csökkentheti kiadásait, hiszen jelentős mértékben kiválthatja villanyszámláját, ezáltal növelve bevételeit.

napelem pályázat

Jelentkezem díjmentes felmérésre!

Miért éri meg, és milyen előnyökkel jár a napelem telepítése vállalkozásának?

✔️ ALACSONYABB KÖLTSÉGEK, MAGASABB PROFIT

A villamosenergia árának emelkedése drasztikus plusz költségeket teremtett a hazai vállalatok számára is. Viszont a megtermelt napenergiának köszönhetően akár teljesen lenullázható cégének havi villanyszámlája. Így nem emésztik fel a profitját a rohamosan emelkedő energiaköltségek.

✔️ ANYAGI BIZTONSÁG, STABIL VÁLLALKOZÁS VÁLSÁG ALATT IS

Vállalkozásának egyik legnagyobb költségét tudja lecsökkenteni egy céges napelem rendszer telepítésével. Nem kell, hogy az energetikai válság hátráltassa cége stabil működését.

napelem pályázat

✔️ ELŐZZE MEG VERSENYTÁRSAIT!

A dráguló áram ablakon kidobott pénzt jelenthet. Céges napelem rendszerrel viszont a megspórolt energiaköltségeket vállalkozása fejlesztésére fordíthatja.

✔️ FENNTARTHATÓ ENERGIAFORRÁS

A napelem rendszerekkel megtermelt energia egy környezetbarát, hosszútávú megoldás. Ez nem csak a bolygónknak előnyös, hanem Önnek is, mivel a fenntartható működéssel a vállalatának a társadalmi felelősségvállalását is kihangsúlyozhatja az ügyfeleinek.

napelem pályázat

✔️ HOSSZÚ TÁVÚ MEGOLDÁS AZ EMELKEDŐ ENERGIAKÖLTSÉGEKRE

Már az elmúlt pár évben is sokat emelkedett az áram ára, és ki tudja mennyit fog még emelkedni az elkövetkezendő években.

A napelem rendszerek megfelelő karbantartás mellett akár 2-3 évtizedig is gond nélkül működhetnek. Így nem kell pár év elteltével új megoldást találnia az emelkedő energiaköltségek fedezésére.

Az ST Solar által forgalmazott napelemekre 12-15 év termékgaranciát és 25 éves lineáris termelésigaranciát biztosít a gyártó. Ha a céges napelem rendszerének a teljesítménye 80% alá csökken az elkövetkezendő 25 év alatt, akkor garanciálisan kicseréljük azt a vállalkozásának.

okologiai_labnyom_csokkentese

Nem hagyom tovább, hogy az energiaköltségek felemésszék cégem profitját!

Mennyi idő alatt térül meg a céges napelem rendszerem?

Egy céges napelem rendszer megtérülésének az ideje a következő tényezőktől függ:

  • A napelem rendszer költsége
  • A napelem rendszer teljesítménye
  • A villanyáram aktuális ára

Hogyan térül meg mindez már pár év alatt?

Tegyük fel, hogy 15 millió Ft értékben telepítünk egy évi 45 000 kWh-s teljesítményű napelem rendszert. 

Ha 10%-os többlettermeléssel számolunk a rendszer névleges teljesítményéhez képest (rendszereink minimum 10%-kal többet termelnek a névleges teljesítményük felett), akkor a telepített céges napelem tényleges teljesítménye 45 000*1,1 = 49 500 kWh lesz.

Ha a vállalkozása 70 forintért vásárol áramot kWh-nként, akkor ez a napelem rendszer 49 500*70= 3 465 000 Ft-ot hoz évente. 

Így a megtérülési idő 15 000 000/ 3 465 000 = körülbelül 4 év lesz.

Ebbe viszont nem kalkuláltuk bele az energiaárak potenciális emelkedését, aminek következtében még tovább rövidülhet a céges napelem rendszerének a megtérülési ideje!

Jelenlegi aktuális 240 Ft-os piaci ár mellett a megtérülés 1 év is lehet.

Céges napelem rendszer árak

Az ST Solar-nál ilyen névleges teljesítményű napelem rendszereknél a következő árakkal érdemes számolnod:

50 kwp: 19.990.000 Ft

100 kwp: 38.990.000 Ft

200 kwp: 77.990.000 Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, nem számít nyilvános ajánlattételnek. A megjelölt ár lemezre történő szerelés illetve visszwatt védelem nélkül értendő. Egyéni ajánlatért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.

Tervezéstől a kivitelezésig minden egy kézben az ST Solar csapatával

⚪️ VÁLTOZATLAN MEGTÉRÜLÉSI IDŐ, A VÁLLALKOZÁS MÉRETÉTŐL FÜGGETLENÜL

Nem a napelem rendszer méretén múlik a megtérülés ideje, hanem a pontos tervezésen. Az ST Solar szakemberei a helyszíni felmérés során pontosan megállapítják, hogy mekkora rendszerre van szüksége ahhoz, hogy az cége áramfogyasztását teljes mértékben kiválthassa. Így akár kisvállalkozásról, akár hatalmas gyártelepről van szó, a megtérülési idő változatlan lehet.

⚪️ ÉVTIZEDES TAPASZTALAT, TÖBB EZER SIKERES TELEPÍTÉS

Az ST Solar magas műszaki ismeretekkel rendelkező kollégái mind lakossági, mind céges felhasználás terén rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a napelem rendszerek tervezésében és kivitelezésében.

⚪️ MINDEN EGY KÉZBEN: FINANSZÍROZÁSTÓL A KIVITELEZÉSIG

A napelem tervezés komplex folyamat tud lenni, az ST Solar azonban ezt teljes egészében átvállalja Öntől, hogy a végén kulcsrakész napelem rendszert adhassunk át a vállalkozásának. Átvállalunk minden papírmunkát, beszerezzük a szükséges engedélyeket

Ezek mellett, még a szóba jövő finanszírozási lehetőségeket is feltérképezzük Önnek! Közvetlen kapcsolatunk van megbízható pénzügyi források eléréshez.

⚪️ PRÉMIUM MINŐSÉGŰ NAPELEMEK VÁLLALKOZÁSOKNAK, RAKTÁRRÓL

Kizárólag TIER-1 csúcskategóriás napelem paneleket kínálunk, akár készletről. Trina, Longi, Risen. Árajánlatunk mindig az Ön vállalkozásának igényeihez leginkább megfelelő modellt tartalmazza.

⚪️ DÍJMENTES FELMÉRÉS ÉS KALKULÁCIÓ

Az ST Solar szakemberei egy teljesen ingyenes helyszíni felmérés mellett állapítják meg, hogy mekkora napelem rendszerre van szüksége a cégének. Ugyanakkor akár online is meg tudja becsülni ezt az összeget, napelem kalkulátorunk segítségével, szintén díjmentesen!

Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk!

Napelem vállalkozásának – A telepítés folyamata

1. DÍJMENTES FELMÉRÉS

Átbeszéljük a napelem projektet, és feltérképezzük, hogy mire van szüksége a vállalkozásának. Felmérjük, hogy van-e szükség felújítási munkálatokra a napelemek telepítéséhez. Díjmentes árajánlatunk javaslatot is tartalmaz a gazdaságilag és műszakilag legmegfelelőbb napelem típusra.

2. SZERZŐDÉSKÖTÉS, ELŐLEG FIZETÉS

A megbeszélteket részletes szerződésbe foglaljuk. A céges ügyfeleknek előleget kell fizetniük a kivitelezés előtt, ezzel biztosítva, hogy az engedélyeztetés és a teljes kivitelezés lezárásáig az ár garantált maradjon.  A szerződésben foglalt összeg maradékát viszont elegendő a telepítés után rendezni.

napelem gyármentő támogatás
napelem gyármentő támogatás

3. NAPELEM RENDSZER TERVEZÉS ÉS ENGEDÉLYEK BESZERZÉSE

Bejelentjük cégének napelemrendszer iránti igényét az áramszolgáltatónál. p. Óriási raktárkészletünknek köszönhetően pedig könnyen tudjuk tartani a határidőket.

4. A CÉGES NAPELEM RENDSZER TELEPÍTÉSE

Elindul a helyszíni kivitelezés, aminek az állapotáról folyamatosan tájékoztatni fogjuk, így mindig képben lesz a projekt állapotával. Átadás előtt próbaüzemet is végzünk.

5. A NAPELEM RENDSZER ÁTADÁSA, SZERVIZ ELÉRHETŐSÉGEK

Összeállítjuk az átadás-átvételhez szükséges papírmunkát, ami a pályázati elszámolásnál különösen fontos, hiszen csak így férhet hozzá a támogatás összegéhez. Munkatársaink megmutatják, hogy hogyan kell használni a napelem rendszert, és tájékoztatást adnak a szerviz lehetőségekről, hogy akár 30 év múlva is gond nélkül termeljen napenergiát a rendszer.

Tervezze meg az ST Solar a céges napelem rendszeremet!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Balogh Ádám u. 16-18.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

4 + 6 =