Napelem Győrújbarát

Sokasodnak a napelemek Győrújbarát térségében: elmondjuk, mi az oka

Bizonyára felfigyeltél már Te is arra, hogy egyre több és több a napelem Győrújbarát környékén. Ez nem véletlen, ugyanis amellett, hogy számos előnnyel jár egy ilyen fotovoltatikus rendszer kiépítése, a jelen időszak különösen alkalmas egy ilyen beruházásra az állami támogatásoknak köszönhetően.

A napelemes rendszerek már számodra is elérhetőek, ha tovább olvasol, megtudhatod, hogyan!

 

Napelemes rendszerek: nem kiadás, hanem befektetés

Egy jól megtervezett, minőségi panelekből álló napelemes rendszer vígan képes fedezni egy háztartás energiaszükségletét. Mivel a napenergia révén folyamatosan biztosított az áramellátás, a háztartás többé nincs rászorulva a központi szolgáltatóra, ami a villanyszámlák megszűnését eredményezi.

Szép lenne az élet az áramszámlák nélkül, igaz?

Ezt manapság elérni nem lehetetlen, ugyanis számos lehetőség adott magánszemélyek és vállalkozók részére is, melyek részbeni vagy teljes finanszírozási lehetőséget nyújtanak a napelem kiépítés kezdeti költségeire. Bizonyára nem kell ecsetelni, hogy ez miért remek lehetőség, ám a napelemek saját büdzséből finanszírozva is kiváló döntésnek bizonyulnak. Mivel az elmaradó villanyszámlák által hosszútávon csökkennek a havi kiadások, még állami támogatás nélkül is 8-10 év alatt visszahozza az árát a napelem rendszer.

Emiatt szokás mondani, hogy a rendszer kiépítése – finanszírozási forrástól függetlenül – sokkal inkább befektetés, mintsem kiadás!

 

A napelem rendszer kiépítés Győrújbarát környékén az örök függetlenség kulcsa 

Mint már említettük, a napelemes rendszerek lehetővé teszik, hogy a szolgáltatótól függetlenül is biztosított lehessen otthonunkban az elektromos ellátás. Ez nem csak akkor nagyszerű lehetőség, ha elszigetelt helyen lévő nyaraló vagy tanya energiaszükségleteit szeretnénk kielégíteni, hanem akkor is, ha az energiaár-változástól szeretnénk megóvni magunkat. Természetesen nem célunk, hogy az ördögöt a falra fessük, ám gyorsan változó világunkban sosem lehet tudni, hogy hogyan alakulnak majd a jövőben az energiaárak, így mindenképp jobb, ha függetlenedünk a szolgáltatótól.

A rendszer telepítése által akkor is nyugodtan alhatunk a következő 30-40 évben, ha közben égig szökne az áram ára.

 

Milyen feltételek szükségesek a napelem telepítéséhez?

Ha már elhatároztad magad a rendszer telepítése mellett, érdemes tisztában lenned azzal, hogy milyen feltételeket vizsgálunk, ha napelem rendszer kiépítésre kerül sor Győrújbarát környékén. A legnagyobb részt a fizikai paraméterek ellenőrzése teszi ki, de a fogyasztási szokások felett sem szabad elsiklani.

  • Ingatlan állapota: az ingatlan általános állapotát és elhelyezkedését mindenképp meg kell vizsgálnunk. Fontos, hogy a tető megfelelő állapotú, jó teherbírású legyen, továbbá nem szabad, hogy valami árnyékot vessen a használható tetőfelületre.
  • Elektromos hálózat: az elektromos vezetékek ugyancsak fontos ellenőrzési lépcsőt képeznek, hiszen a régi, elavult kábelek nem bírnák el, hogyha rákötnénk egy nagy teljesítményű áramtermelő rendszert. 
  • Fogyasztási szokások: azt, hogy mennyi áramot használtok, azért szükséges tudni, mert ez határozza meg a kiépítendő rendszer teljesítményét. A tervezés során a jövőbeni változásokat is figyelembe kell venni, tehát lényeges tudni, ha például tervetekben van elektromos autó vásárlása.

A fentebb említett paramétereket az ingyenes helyszíni szemlénk során vizsgáljuk.

 

Napelem rendszer tervezés Győrújbarát térségében

Biztosan nem fogod megbánni, ha belevágsz a napelemes rendszer telepítésének folyamatába. Tapasztalt szakembereink az elsőtől az utolsó lépésig azon lesznek, hogy maximálisan elégedett légy az elvégzett munka eredményével. Mi csakis olyan rendszert adunk át, melyet mi magunk is elfogadnánk az otthonunkba.

Lépj a tettek mezejére, vedd fel velünk a kapcsolatot, és legyen Nálad a következő napelem telepítés Győrújbarát környékén!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!