Napelem panel a

tervezéstől a telepítésig

Magabiztos, korrekt napelem rendszer kivitelezőre vágysz?
Ingyen felmérjük a helyszínt, és nem kérünk előleget!

Értékteremtés napelem panel használatával

Csökkenti, akár le is nullázza a villanyszámlát. A termelés független a villamos energia áraktól. Gyakran igényelhető rá állami támogatás. Növeli az ingatlan értékét. Telepítés után már csak bevételt termel. Nincs szervízdíj vagy éves ellenőrzés. Óvja a környezetet. Példát mutat a közösségben. Átlag 10 éven belül megtérül.

Egy 5 kWp teljesítményű napelem, megfelelő tervezés mellett egy családi házban akár havi 18.000 ezer Ft-ot lehet megspórolni, havi 189 kW áromat lehet megtermelni. Legalább 30-40 évig üzemel és minden napelem panelre 15-25 év teljesítmény garanciát biztosítunk.

Miért fontos a jó tervezés és kivitelezés?

A rosszul meghatározott napelem panel teljesítménye szerencsétlen esetben akár ráfizetést is jelenthet. “Jobb” esetben csak nem termel jelentős mennyiségű áramot, és évtizedek múltán sem térül meg.

Az engedélyeztetés és ügyintézés hosszadalmas és összetett folyamat tud lenni, pláne, ha pályázati forrásokat is szeretnél igénybe venni. Akár hónapokat is csúszhat a kivitelezés a papírmunka miatt.

A napelem panel és rendszer minimális fenntartással jár, de teljesen elhanyagolni nem szabad. A hozam akár napi 1%-kal is csökkenhet, ha elmulasztod a megfelelő karbantartást.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

Mikor melyik napelem panel típust ajánljuk?

Kizárólag monokristályos napelem panel típusokkal dolgozunk, ezen belül is három válogatott és jól bevált márka termékeihez ragaszkodunk: ezek a Longi, Trina, Risen, AEG és Sharp napelem panel modellek. A konkrét termék kiválasztásához azonban meg kell ismernünk a te igényeidet és a helyszín adottságait. Földre vagy tetőre kerül majd a panel? Mekkora a rendelkezésre álló felület? Mekkora a szükséges napelem panel teljesítménye?Kisebb vagy nagyobb méretű paneleket preferálsz? Mennyire fontos a külcsín?

Ezek alapján ajánlunk Longi, Trina, Risen, AEG és Sharp napelem panel kínálatunkból opciókat:

SHARP napelem panelek

A Sharp vállalat 1912-ben alakult. Több, mint 100 éves történelme során a cég forgalmazott többek között japán rádiókat, és a világ első LCD kijelzős számítógépeit is, így a legkorszerűbb technológiák iránti érdeklődés mellett nem meglepő, hogy a Sharp az elsők közt kezdett foglalkozni a napelem rendszerekkel is. Immár több, mint 60 éve nyújt szolár energiával kapcsolatos szolgáltatásokat, és vagy 150 millió fotovoltaikus napelem panel értékesítés áll mögötte. 2015 óta birtokolja a pénzügyileg stabil háttérrel rendelkező gyártók Tier-1-es besorolását.

Risen napelem panelek

A Risen Energy 1986 óta működik és gyárt nem csupán napelem paneleket, de magukat a cellákat is. Alapítása óta a cég a világ vezető napelem készítői közé emelkedett, gyártókapacitása alapján 2021-ben az 5. legnagyobb helyet szerezte meg. Európai székhelyét Németországban alakította ki, a magyar piacot szintén innen látják el, de a nemzetközi Risen-t már 2010-ben jegyezték a kínai tőzsdén is, és számos másik nemzetközi irodával büszkélkedhet. Követelményeken felüli minőségbiztosításuknak hála termékeik méltán sorolhatók prémium kategóriába. 

AEG napelem panelek

A berlini alapítású AEG azaz Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft AG jóval a napelemek elterjedése előtt, 1883-ban kezdte meg működését. A német vállalat 130 évvel ezelőtt még háztartási gépeket, és más energetikai termékeket gyártott, foglalkozott épületfűtéssel, illetve gépjármű motorokkal és mozdonyokkal. Ez az erős háttér kiváló alapot szolgáltatott, hogy a cég az elsők közt lépjen be a megújuló energiák piacára is. A márkanév mára már világszerte ismert a napelemek piacán, és jelenleg a svéd Electrolux tulajdonát képezi.

Longi napelem panelek

A Longi Solar elődje, a kínai Xi’an Longi Silicon Materials vállalat, 2000-ben, immár több, mint 20 évvel ezelőtt kezdte meg működését. 2017 óta a cégcsoport kimondottan a nemzetközi megújuló energiák piacára fókuszál, ennek sikerét mutatja, hogy napjainkban Kína első, és a világ harmadik legnagyobb napelem beszállítójának számít. Forgalmazás mellett a kutatásfejlesztésre is nagy hangsúlyt fektet, többször is megdöntötte termékeivel a napelem hatékonysági rekordot, technológiáját folyamatosan korszerűsíti, mindemellett fajlagosan sokszor a legjobb árat kínálja.

Trina napelem panelek

A kínai Trina Solar egyike volt a legelső fotovoltaikus technológiát alkalmazó vállalatoknak. 1997-es alapítása óta a cég kiváló minőségben gyárt modulokat és a napelem rendszerekkel kapcsolatos megoldásokat, a folyamatos minőséget pedig számos eredmény is igazolja. A Trina Solar több éven át vezette a világ első napelem gyártóinak listáját, és nem kevesebb, mint 21 világrekordot döntött meg, amely a napelem cellák hatékonyságához, illetve a modulok teljesítményéhez köthető.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

Mi minden megbízásnak úgy állunk neki, mintha magunknak építenénk!

Ingyenes helyszíni felmérés

Valljuk, hogy pontos ajánlatot és a ház, illetve a te egyedi igényeidre szabott tervet csak akkor készíthetünk, ha mi magunk is bejártuk a helyszínt. Nem tippelünk, nem tervezünk távolról. Valós adatokkal és igényekkel szeretünk dolgozni.

Átlátható, tiszta folyamat

Levesszük a válladról az ügyintézés terhét, átvállaljuk az engedélyek beszerzését, a tervezést és a pályázatok intézését is. De ez nem jelenti, hogy tudatlanul hagynánk. Nem ködösítünk. Mindig tudni fogod, mi a következő lépés és mik a költségvonzatok.

Nem kérünk előleget

Tudjuk, hogy mire vagyunk képesek, és nem visszakozunk az első nehézség után. Éppen ezért előleget sem kérünk, neked elég a kivitelezés napján fizetned, mikor már fizikailag a helyszínen telepítjük a rendszert.

1 napos telepítés

Pontosan megtervezzük nem csak a rendszert magát, de a telepítés menetét is. Ehhez általában nincs szükségünk 1 napnál több időre. Nem fogjuk napokig feltartani a családi életet, és nem hagyjuk napokig félbe a munkát.

Csak a legjobbakkal dolgozunk

Tartósat és minőségit alkotni csak prémium alapanyagokból lehet, ezért telepítjük kizárólag válogatott partnerek napelem paneleit. Helyszíni felmérésünk alapján segítünk, hogy a háztartásod és a ház igényeihez legmegfelelőbb panelt válaszd!

Ügyelünk az összképre

A napelem panel több évtizeden át lesz a ház, avagy más telepítési hely része, így cseppet sem elhanyagolandó szempont az esztétika. Éppen ezért a kívánságaidat nem csak a tervezés, de a kivitelezés során is igyekszünk figyelembe venni, amennyire csak lehetséges.

Nem hagyunk magadra

A rendszer kiépítése egy dolog, de mi van, ha a későbbiek során karbantartásra van szükséged, vagy bővíteni szeretnél? Több évtizede jelen vagyunk a piacon, és a telepítés után is örömmel segítünk kihozni a legtöbbet abból, amit neked építettünk.

Tudj meg többet a napelem panelekről!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

9 + 8 =