Teljeskörű napelem

rendszer telepítés

Rutinos ügyintézésre és precíz kivitelezőkre vágysz?
Szolgáltatáscsomagunk végig kísér a teljes folyamaton!

Mi a napelem rendszer telepítés két fő eleme?

Napelem panel

A Nap energiáját a napelem panelek alakítják feszültséggé. Azt, hogy hány napelem panelre van szükséged,  a fogyasztási igényeid határozzák meg, de természetesen segítünk pontosítani az elképzeléseidet. Kizárólag TIER-1-es csúcskategóriás termékekkel dolgozunk, ajánlatunk is a Longi, Trina, AEG, Risen vagy Sharp napelem panelek megfelelő modelljével készül.

Inverter

Az inverter alakítja a háztartásban is felhasználható váltóárammá a napelem panelek által megtermelt feszültséget, ő felügyeli a panelek működését, és küld jelentéseket a rendszer működéséről. Az inverter teljesítményét a napelem panelek száma határozza meg, de várható bővítés esetén indokolt lehet ennél nagyobbat választani. Munkánk során csakis olyan megbízható márkák minőségi invertereit alkalmazzuk, mint a Fronius, SolarEdge, Huawei, SMA vagy Solplanet.

Hogyan zajlik a napelemes rendszerek tervezése?

 1. Felmérésünk során átbeszéljük az igényeidet, felmérjük a lehetőségeket.
 2. Tervet készítünk a megbeszéltek alapján, és ajánlatot küldünk neked.
 3. Szerződéskötés után megkezdjük az ügyintézést, beszerezzük a napelem rendszer telepítéshez szükséges berendezéseket.
 4. Jelentkezünk az engedélyezés, esetleges pályázati elbírálás eredményeivel.
 5. Időpontot egyeztetünk veled a telepítéshez.
 6. Megépítjük neked a megálmodott napelem rendszert.

Hálózatra kapcsolt vagy szigetüzemű napelemes rendszer?

Hálózatra kapcsolt rendszer:

 • megtermelt energiát betápláljuk az áramszolgáltató felé
 • nincs szükség töltésvezérlőre
 • az inverter elhelyezésére kell csupán gondolnod
 • a hálózat energiáját használod szinte korlátlanul
 • a tulip alacsonyabb termelés nem befolyásolja az energiafelhasználásodat
 • átlagosan 10-15 éven belül megtérülnek

Szigetüzemű napelemes rendszer:

 • megtermelt energiát akkumulátorokban tárolja, így független vagy a szolgáltatótól
 • az akkumulátorok energiaszintjét egy töltésvezérlő szabályozza
 • gondolnod kell az inverter mellett az akkumulátorok megfelelő tárolására és helyigényére
 • a felhasználható energia maximum annyi, amit megtermeltél
 • a téli időszakban a szigetüzemű napelemes rendszer nem termel maximális szinten
 • lassabban térülnek meg, mivel 50-70%-kal költségesebb a kiépítésük

A hibrid napelemes rendszeres ötvözik ennek a két kialakításnak az előnyeit

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

A napelem rendszer telepítés során kizárólag a
legmegbízhatóbb márkák termékeit használjuk!

Valljuk, hogy jó eredményt csak minőségi eszközökkel érhetünk el, így a napelemes rendszerek tervezésekor is ezeket a prémium termékeket ajánljuk. A napelem rendszer 15-30 évig áll majd a szolgálatodban, fontos, hogy időtálló, szervizelhető és hatékony legyen mindaz, amit átadunk neked. Ajánlatunk összeállításakor mérlegeljük az igényeidet, és ez alapján akár több lehetőséget is kínálunk neked az általunk használt márkák termékei közül.

Minőségi inverter márkáink

SMA inverter

Az 1981-ben alapított SMA Solar Technology már több, mint 40 éve vezető gyártó a fotovoltaikus termékek piacán. A megújuló energiák mellett elköteleződött cég számos díjat tudhat magáénak minőségi és előremutató termékeinek és fejlesztéseinek hála, és jódarabig gyártotta a világ inverter megrendeléseinek közel felét. Nem csoda, hogy a legtöbb innováció és szabadalom a mai napig az ő nevükhöz köthető.

Fronius

A növekvő Fronius családi vállalkozás egyik legfiatalabb üzletágát a Fronius Solar Energy képviseli, melyet 1992-ben alapítottak. A hosszas kutatásra és termelésre büszke vállalat számos elismerést és díjat zsebelt be működése során minőségi és innovatív termékeivel. Az első wifi modullal bővített invert ők alkották meg 2001-ben, de odafigyelésük az inverterek átgondolt kialakításában is megmutatkozik.

SolarEdge

A világ piacvezető inverter gyártói közt a 2006-ban indult SolarEdge termékei voltak az elsők, amik teljesítmény optimalizálók segítségével egymástól elkülönítve tudták a napelemek teljesítményét kezelni. Bevezetése óta a technológia forradalmasította az inverterek piacát, és kiváló hatékonyságú, minőségi termékeivel az iparban világszerte ismertté tette a SolarEdge márkanevet.

Huawei

A mobiltechnológiájáról ismert Huawei az inverterek technológiájában is több évtizedes múlttal rendelkezik. A piac innovációit versenyképes áron, megbízható minőséggel teszi elérhetővé világszerte, inverterei pedig kivétel nélkül alkalmasak a hibrid üzemmódú működésre, de teljesítmény optimalizálókat is kapcsolhatunk hozzá, miközben kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra is.

Solplanet

A Solplanet a piacvezető SMA köpönyegéből bújt elő, mint annak korábbi leányvállalata. A minőségi elvárásokat megtartva a Solplanet 2007 óta van jelen saját márkanév alatt készült invertereivel a nemzetközi piacon. Az azóta eltelt időben a cég önálló kutatásokkal és fejlesztésekkel tökéletesíti termékeit, ami megmutatkozik mind invertereik minőségében, mind azok megfizethetőségében.

Csúcskategóriás napelem panel gyártóink

Sharp

Az 1912-ben alapult és sokoldalú Sharp vállalat több, mint 60 éve kínál napenergia megoldásokat lakossági ügyfeleknek, illetve kereskedelmi és szabadföldi telepítésekhez. Működése során a cég több, mint 50 millió prémium minőségű fotovoltaikus panelt szállított már világszerte. Ennek a tapasztalatnak hála napelem moduljaik akár 30 éven át biztosítanak kiváló teljesítményt.

Longi

A világ harmadik legnagyobb, egyben Kína legnagyobb napelem-beszállítójaként ismert Longi Green Energy Technology Co. Ltd. 2000-ben alapult. A cég kezdetektől fogva nem csupán gyártója, de elkötelezett fejlesztője és kutatója is a monokristályos szilícium napelemeknek. Ennek is köszönhető, hogy a Longi napelem modulok leginkább kiváló hatásfokukról és időt álló konstrukcióikról ismertek.

Trina Solar

A kínai Trina Solar 1997-es alapítása után rövid időn belül a világ vezető szolár technológia gyártói közé küzdötte fel magát. Sikertörténete során 21 a napelem cellák hatékonyságával és a modulok teljesítményével kapcsolatos világrekordot döntött meg. Kiváló minőségű moduljait és napenergia hasznosító berendezéseit világszerte 12 irodából értékesíti. Megbízható termékminőséggel bír, napelemeire pedig 25 éves garanciát vállal.

AEG

Az AEG csoport, vagy Allgemeine Elektrizitats Gesellschaft több, mint 130 éves története során mára vezető világmárkává nőtte ki magát. Minőségi szolár termékeik használhatóságukkal, innovatív jellegükkel és esztétikus megjelenésükkel vívták ki maguknak nemzetközi, jó hírnevüket. Napelem paneljeikre 15-25 éves garanciát vállalnak, forgalmazójuk magyar képviseletének köszönhetően pedig az ügyintézés is egyszerű.

Risen

Az ipar legerősebb és leginkább költséghatékony szolár termékei közt méltán említhetjük a Risen gyártmányait. A világ vezető gyártójaként mind lakossági, mind kereskedelmi, illetve közüzemi villamosenergia-termeléshez teljeskörű megoldásokat kínál. Követelményen felüli minőségbiztosításán túl a Risen napelem panelek bírnak jelenleg az ipar legalacsonyabb termelési hőegyütthatójával, termékeire pedig 12 év garanciát vállal.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

A napelem rendszer telepítés előnyei

 • Kiválthatod vele akár a teljes áramfogyasztásodat
 • Használhatod fűtésre, hűtésre, használati melegvíz előállítására
 • Visszahozza az árát akár 10 év alatt
 • Növeli az ingatlanod értékét
 • Már a beüzemelés első napjától bevételt termel
 • Nem igényel karbantartást, vagy éves díjakat

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

3 + 7 =