Napelem Tapolca

A tapolcai házak napelemet érdemelnek

A napelem telepítés Tapolca környékén meglehetősen felkapottá vált manapság, de ez nem is csoda: mi mással lehetne jobban feldobni egy csodás ingatlant, mint egy menő és hasznos napelem rendszerrel?

Hidd el, a napelemek nem csupán egy múló divatot képviselnek, hanem magát a jövőt! Ha tovább olvasol, teljesen világossá válik majd számodra, hogy miért, továbbá minden fontos információt megtalálsz a napelemekkel kapcsolatban. 

Napelem telepítés tapolca

 

Napelem Tapolca városában: ezért imádja mindenki!

Ahogy már említettük, a napelemek magát a jövőt képviselik, ugyanis ettől jobb környezet- és pénztárcabarát energiatermelő megoldás aligha létezik. A magas minőségű napelemes rendszerek akár évtizedeken át képesek ellátni egy adott háztartást vagy egyéb ingatlant elektromos árammal anélkül, hogy eközben bármilyen módon károsítaná a környezetet.

A bolygónk mellett persze a pénztárcánk is biztonságban van: a rendszer telepítése után könnyes búcsút inthetünk az addig megszokott villanyszámláknak. Az előnyök sorát gyarapítja a napelemek 30-40 évet megközelítő élettartama, valamint az is, hogy rengeteg támogatás elérhető, amiből még a kezdeti költségek is finanszírozhatóak részben vagy egészben.

 

Napelem típusok: Neked melyik lehetne ideális?

A napelem rendszer tervezés Tapolca térségében számos módon történhet. Minden módszernek megvan a maga előnye, így csakis az egyéni igények és lehetőségek határozzák majd meg, hogy melyik típust érdemes kiválasztani.

  • Hálózatra visszatápláló rendszer: ez a leggyakoribb rendszertípus, melynek esetében a háztartás kapcsolatban marad a központi szolgáltatóval. Egy kétirányú mérőóra segítségével lehetőség van arra, hogy szükség esetén továbbra is vehessünk áramot a szolgáltatótól, ugyanakkor a megtermelt, de általunk fel nem használt energiát vissza is tölthetjük a központi hálózatba. A villanyszámlánk ebben az esetben a visszatöltött és vételezett energia különbsége alapján készül.
  • Szigetüzemű rendszer: a napelem rendszerek ezen fajtáját olyan helyeken szokták alkalmazni, ahol a szolgáltató nem tudja biztosítani az energiaellátást. A napos időben megtermelt többletenergiát akkumulátorok tárolják, így éjszaka vagy borús időben is folyamatos az áramellátás. Tipikus alkalmazási helyei a nyaralóházak, mezőgazdasági épületek vagy tanyák, ebből kifolyólag kicsi az esély rá, hogy Tapolcán ilyen szigetüzemű rendszerrel találkozol.
  • Hibrid rendszer: ez a típus a kettő korábban említett fajta praktikus ötvözeteként írható le legkönnyebben. A megtermelt többletenergiát itt is akkumulátorokban tárolják, ám a kapcsolat nem szűnik meg a szolgáltatóval, aminek köszönhetően nem állhat be olyan helyzet, melyben áram nélkül maradna az otthonunk.

 

napelem telepítés tapolca

Napelem rendszer tervezés Tapolca városában: csak egy szavadba kerül

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te otthonodat is modernebbé tegye egy napelemes rendszer, akkor a legjobb helyen jársz! A mi elvünk az, hogy kizárólag olyan minőségű munkát vagyunk hajlandóak átadni, amellyel mi, a saját otthonunkban is elégedettek lennénk. Számunkra rendkívül fontos a hosszútávú elégedettséged. Képzett szakembereink számára a napelem rendszer kiépítés Tapolca térségében mindennapos teendőnek számít, így biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben leszel a folyamat során.

Egyeztess velünk időpontot, és szakembereink segítenek megtervezni a teljes folyamatot a napelem típusától kezdve egészen a beüzemelésig! Ne feledd, ha minket választasz, akkor a költségek miatt sem kell aggódnod: a számlát elegendő akkor rendezned, amikor átvetted a munkát, és megbizonyosodtál róla, hogy elégedett vagy vele!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!