SolPlanet inverter

Solplanet napelem inverterek

A Solplanet az AISWEI vállalat márkája, amely korábban az SMA kínai leányvállalataként volt ismert. 2007 óta gyártanak invertereket, költséghatékony módon kínálnak műszaki szempontból kifogástalan minőségű termékeket, melyek könnyen, fedélnyitás nélkül telepíthetők. A Solplanet napelem inverterek súlya nem haladja meg a 6.5 kilogrammot, telepítésükhöz pedig mindösszesen néhány szabványos szerszámra van szükség.

Miért a Solplanet inverter?

Az inverter a napelem rendszer lelke. Ez a berendezés alakítja át a napelem panelek által megtermelt egyenáramot váltóárammá, amit már a hálózatra is ráköthetünk. Ezen felül az inverter dolga a panelek felügyelete, alkalmasint hibaüzenetek küldése. A rendszer teljesítményéről és működéséről küldött adatokat az inverterhez tartozó mobil applikáció felületén követheted figyelemmel.

solplanet inverter

Milyen Solplanet inverter típusok vannak?

Egyfázisú Solplanet inverterek
Kisebb rendszerekhez tökéletes választás a kicsi és megbízható egyfázisú inverter sorozat.

Háromfázisú Solplanet inverterek
Nagyobb rendszerekhez ideális nagy hozamú sorozat kiterjesztett garanciával.

Egyfázisú Hibrid Solplanet inverter család
A hibrid inverterek egyszerre képesek sziget üzemmódra és a hálózatra csatlakozva működni.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

A Solplanet inverter előnyei

1. IP65 és IP66 védettség

IP65 (egyes típusok esetében IP66) védettségük akár a kültéri használatot is lehetővé teszi, azonban beltéren is szinte észrevétlenül üzemelnek a Solplanet napelem inverterek. Egyes típusok kevesebb, mint 15 dB zajkibocsátása kiemelkedően csendesnek számít. 

2. Távoli monitorozás

A Solplanet inverterek megbízhatóak és kifejezetten felhasználóbarátok, a Wifi, valamint 4G modul csatlakoztatása lehetővé teszi a kiválasztott inverterek távoli monitorozását. Az AISWEI felhőn és alkalmazáson keresztül pedig valós idejű és az archív adatok egyaránt elérhetők. Átlátható teljesítmény adatok mellett a rendszeradatok is könnyen értelmezhetők akár laikusok számára is.  

3. Könnyen telepíthető

A Solplanet egyfázisú inverterek közé az ASW S és az ASW S-S széria modelljei tartoznak. Elegáns, minimalista formatervezésük kifejezetten modern megjelenést kölcsönöz ezeknek a könnyen telepíthető, gyorsan csatlakoztatható és egyszerűen felügyelhető inverternek. 

A háromfázisú típusok között pedig az ASW T, az ASW LT és az ASW LT-G2 széria modelljeit találhatjuk meg, közepestől a nagy méretig, kiterjedt garanciával és integrált DC-kapcsolóval. 

4. Tárolható napenergia

A Hibrid egyfázisú Solplanet napelem inverterekhez, mint például az ASW3000H-S és az ASW5000H-S, akár akkumulátort is csatlakoztathatunk, 2500 W maximális töltési teljesítménnyel, így a modulok által termelt napenergia nem csak felhasználható, hanem tárolható is.

A Solplanet története

A Solplanet 2007 óta gyárt önállóan invertereket, korábban az SMA és más globális napelem gyártók számára készített termékeket. Az így megszerzett tapasztalatnak hála a Solplanet fotovoltaikus inverterek kiváló minősége a nemzetközi előírásoknak és elvárásoknak is szigorúan eleget tesz. Önállósodása óta a Solplanet független kutatással és fejlesztéssel is támogatja a jól bejáratott gyártást. Erős pénzügyi hátterének hála stabil szereplő a napelemek piacán.

Solplanet inverter garancia

A Solplanet inverterekhez 10 év alapgarancia jár.

Melyik Solplanet invertert javasoljuk?

Az inverter választás összetett feladat. Függ egyfelől a telepítés helyszínének adottságaitól, másfelől befolyásolják a te elképzeléseid és igényeid is. Éppen ezért munkánk egyik legelső lépése egy helyszínfelmérés, amikor is tisztázzuk ezeket a kérdéseket. Szakértőink már ezeknek megfelelően alkotnak tervet, melyben már konkrét napelem inverter típust javaslunk neked. Keress minket, szívesen segítünk megtervezni és telepíteni a te napelem rendszered is!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

1 + 15 =