AEG napelem panel

AEG napelem panelek

Az AEG (Allgemeine Elektricitätz-Gesellschaft) egy 1887-ben, Németországban, Berlinben alapított elektrotechnikai vállalat. Kezdetben főleg elektromos háztartási gépeket és elektromos épületfűtő berendezéseket gyártottak, azonban fennállásuk során mindvégig lépést tartottak a villamos hálózathoz csatlakozó elektromos berendezések fejlődésével, így idővel az AEG napelem panelek gyártása is megjelent a cég portfóliójában. 

Az AEG napelemek megbízhatóságukkal, kiváló minőségükkel és esztétikus megjelenésükkel és innovatív megoldásaiknak köszönhetően hamar kitűntek a mezőnyből és napjainkban már világszerte több, mint 30 országban forgalmazzák őket.

Melyik AEG Solar panelt válaszd?

Nem kell szakértővé képezned magad, mi örömmel segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb modellt, akár AEG napelemről legyen szó, akár más márkáról, akivel rendszeresen dolgozunk. Ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, mi volna a te esetedben az ideális megoldás, helyszíni felmérésünk során alaposan tájékozódunk. Feltérképezzük, hogy a telepítés helyén mik a lehetőségeink, illetve megismerkedünk a te igényeiddel is. Ezek alapján teszünk konkrét márkára és modellre javaslatot árajánlatunkban. Keress minket, és segítünk megvalósítani a napelem rendszert, amit megálmodtál!

AEG napelem panel

Az AEG napelem panelek előnyei

1. Magas műszaki minőség és formatervezés

Az AEG prémium napelem panelek kiváló minőségű alkatrészekkel, magas teljesítménnyel és a legfejlettebb technológiával előállítva érhetők el, kifejezetten jó ár-érték aránnyal. A magas műszaki minőség mellett nagy hangsúlyt fektetnek a formatervezésre is, fekete kerete és hátlapja egyszerre modern és elegáns megjelenésű termékeik a háztetőkön elhelyezve a prémium életérzést tükrözik. 

2. Magasabb napelem panel teljesítmény

Az úgynevezett hátul összekapcsolt, innovatív MWT (Metal Wrap Through) technológiának köszönhetően az AEG napelem modulok magasabb hatékonysággal és csökkentett ellenállási veszteséggel rendelkeznek. 

A megoldás lényege, hogy napelemek a hátsó oldalon kapcsolódnak össze, az első rácson található viaszréteg pedig képesek az áramot a hátsó oldalra vezetni, ezáltal csökkentve az elülső oldal árnyékolását (hozzávetőlegesen 3%-al), növelve ezzel a panelek teljesítményét. A technológia ráadásul a gyártási folyamatot is egyszerűsíti, ami végeredményben az AEG napelem panelek kedvezőbb bekerülési költségein mutatkozik meg.

3. Szélsőséges időjárásban is működőképesek

Az AEG napelem panelek 375-385 Wp névleges teljesítményre képesek STC, azaz szabványosított mérési körülmények esetén, hatékonyságuk pedig 20,1 és 20,6% között alakulnak. Akár szélsőséges időjárási körülmények, -40 és +85 °C között is működőképesek. A panelok 126 monokristályos cellából épülnek fel, átlátszó előlapi üveggel és IP68 védelemmel.

Az AEG napelem panel szerepe a rendszerben

A háztetőkön rendszeresen látható napelem panelek funkciója viszonylag jól ismert: a Nap energiáját alakítják elektromos árammá. De pontosan hogyan is? A beérkező sugarak a napelem cellák mélyebb rétegeiben elnyelődnek, és a folyamat során elektronok szabadulnak fel, elektromos tér keletkezik. Ez készteti az elektronokat mozgásra, melynek hatására feszültség jön létre. A napelem panelek mélyebb rétegeiben vezetők és félvezetők futnak, ezek közvetítik tovább az itt megtermelt feszültséget a rendszer következő eleméhez.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

Az AEG napelem panelek minősége

Kiemelkedő minőségű termékeiket német minőség és gyártás során mutatott precizitás jellemzi. Az AEG napelem modellek kiváló minőségükkel és megbízhatóságukkal vívtak ki maguknak hírnevet, melyet folytonos technológiai újítások kísérnek, nem mellesleg pedig esztétikus megjelenés.

Az AEG története

Az AEG, azaz Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft AG gyökerei egészen 1883-ig nyúlnak vissza, Emil Rathenau ekkor alapította a céget Berlinben. Kezdetben energiatechnikai termékeket, háztartási gépeket, épületfűtő berendezéseket, illetve különféle gépjármű motorokat és mozdonyokat vezetett be a piacra. A több, mint 130 éves múltra visszatekintő cég az elsők között lépett be a megújuló energiák piacára is. A márka megmaradt, ám a cég maga kénytelen volt 1982-ben csődöt jelenteni, így a név, a technológia, és a licensz feletti jogok ma a svéd Electrolux tulajdonát képezik.

AEG Solar Garancia

Az AEG Solar 15 év termékgaranciát és 25 év lineáris teljesítménygaranciát vállal minden napelem paneljére, melyet magyar képviseletükön lehet szükség esetén érvényesíteni.

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

6 + 14 =