MyRoof Napelemes Tetők

Gyakorlatilag már a napelem panelek feltalálásával egyidős az igény, hogy nemcsak magukkal a panelekkel, de a helykihasználással is optimalizálni lehessen az energiatermelést. A MyRoof napelem panel rendszer ebből a szempontból evolúciós lépést jelent, mivel ez nem egy tetőre szerelhető panelrendszer, hanem konkrétan napelem tető helyett!

Kinek ajánljuk a MyRoof tetőbe integrált napelemet?

Ezt a napelemet tető helyett elsősorban azoknak ajánljuk, akik most építkeznek vagy épp komplett tetőszerkezet cserén gondolkodnak. Mivel a MyRoof napelem rendszer egy, a tetőszerkezetbe integrált megoldás, ezért egy, már meglévő tető átalakítása esetén a rendszer beépítése több időbe, energiába és pénzbe kerülhet.

A rendszer azonban nemcsak magánházak tetőszerkezetének ideális, hanem kiválthatja társasházak akár teljes villamosenergia fogyasztását, helyhiány esetén függőleges helyzetben, a homlokzatra is telepíthető, illetve ideális megoldást kínálhat olyan kisméretű felületek hasznosítására is, mint amilyen egy autóbeálló teteje.

A MyRoof tetőbe integrált napelem telepítési lehetőségei

  • Kisméretű telepítés: Ez a nagyjából 5 kWp csúcsteljesítményű rendszer elsősorban kis áramigényű felhasználók napi energiaigényének kielégítésére szolgál.
  • Közepes méretű telepítés: Ezt a nagyságrendileg 10 kWp csúcsteljesítményű rendszert akkor alánjuk, ha már olyan nagyobb energiaigényű fogyasztókat is a saját magunk által megtermelt árammal kívánunk működtetni, mint amilyen például a légkondicionáló berendezés vagy egy hőszivattyú.
  • Nagyméretű telepítés: Ez a körülbelül 20 kWp-es rendszer nagyobb energiaigény kielégítésére alkalmas, ahol a légkondicionáló rendszer és hőszivattyú mellett már elektromos autó töltése is szóba kerül.
kstar_inverter
kstar-energiatarolas

A MyRoof tetőbe integrált napelem felépítése

  • Aktív rész: Ez a MyRoof napelemrendszer energiatermelő része, amely Montellano technológiával ellátott monokristályos napelem panelekből áll.
  • Passzív rész: Két funkciója van egyrészről, az aktív rész megtartására szolgál, amely bármilyen hagyományos anyagból készülhet. Másrészről a tető azon egységeit fedi, ahol már egy egész modulnyi aktív rész nem telepíthető.

A tető aktív és passzív részének együttese egyszerre biztosítja a megújuló energiaforrásból származó áram termelését és biztosítja a hagyományos tetőszerkezetek funkcióit.

A MyRoof tetőbe integrált napelem előnyei

Biztonságos: A MyRoof napelem rendszer tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak a tartószerkezet és a kábelrendszer tűzállóságának biztosítására, amely a szabványoknak megfelelő legmagasabb szintű. Emellett a tető teljes felületén a napelem panelek alá vízzáró, páraáteresztő membrán kerül, amely 100 Celsius fokig hőálló, kimagaslóan UV álló, illetve alacsony gyúlékonyság jellemzi, valamint a tartószerkezet is különösen ellenálló az olyan fizikai behatásokkal szemben, mint amilyen például a szél- vagy hóterhelés.

Hatékony: A MyRoof napelem panelek monokristályos technológiával készülnek, amelyek hatásfoka messzemenően magasabb a hagyományos, polikristályos megoldásokénál, így az egy m2-re jutó energiatermelés is nagyobb.

A napelem rendszer emellett természetes hűtéssel is rendelkezik. A felépítmény tetőhéjazata és fotovoltaikus panelei között 10 cm hézag van, amely így elősegíti a természetes szellőzést és közvetve a nagyobb energiatermelési hatékonyságot.

Kompatibilis: A MyRoof tetőbe integrált napelemrendszerhez hibrid és szigetüzemű megoldások is választhatóak, így a rendszer tökéletesen alkalmas hálózatfüggetlen, biztonságos és környezetbarát villamos áram előállítására.

Időtálló dizájn: A Montellano szerelési rendszerrel szorosan egymáshoz illesztett napelem panelek egy egységes üvegtető látszatát keltik, amely nemcsak modern kinézetet kölcsönöz az épületnek, hanem egyszerre biztonságos és egyszerűen telepíthető is.

Továbbá…

  • 30 év hatékonysági garancia: A gyártó a MyRoof napelem rendszerre 30 év karbantartásmentes működési garanciát vállal!
  • Kiterjed nemzetközi garanciális- és szervizháttér: A MyRoof napelemes rendszerei jelenleg 10 európai országban, köztük természetesen Magyarországon is, és az Amerikai Egyesült Államokban is elérhető már.
  • Optimalizált rendszer, a tető minden aktív felülete optimalizálóval van el látva, mely nem csak a magasabb termelést eredményezi, de egy esetleges meghibásodás esetén akár távolról a távfelügyeleti rendszer segítségével könnyen beazonosítható a hiba forrása, Így a tető teljes bontása nélkül, konnyen javítható a fotovoltaikus rendszer hibája.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

Mennyibe kerül egy MyRoof tetőbe integrált napelemrendszer?

Mint minden napelemrendszer, a MyRoof napelem rendszer ára is az igényeinktől és lehetőségeinktől függ, azonban mivel itt a napelemrendszer a tető teljes felszínét borítja, ezért árajánlatot akár helyszíni szemle nélkül, csupán tervrajz alapján is tudunk adni.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kérdésed lenne a MyRoof tetőbe integrált napelemmel kapcsolatban? Lépj velünk kapcsolatba! Az ST Solar szakemberei mindenben a segítségedre lesznek!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

14 + 9 =