Napelem inverterek

minden otthonhoz

Teljes körű szolgáltatást keresel?
Veled leszünk a tervezés, ügyintézés, telepítés alatt és után is!

A napenergia előnyei

Napenergiával akár a teljes áramellátásodat fedezheted – fűthetsz és hűthetsz vele. Függetlenítheted magad a villamosenergia áraktól és szolgáltatóktól.

Befektetésként növeli az ingatlanod értékét és akár 10 év alatt visszahozza a befektetett pénzt. Mindemellett a beüzemeléstől kezdve termeli az áramot.

Nincs éves ellenőrzés, vagy szervízdíj. Megfelelő tervezés mellett egy napelem rendszer akár 30-40 éven át keresztül gondtalanul üzemel.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

A napelem inverterek melyik típusát ajánljuk?

Legtapasztaltabb szakembereink már több ezer sikeres telepítést tudhatnak maguk mögött. Tudjuk, hogy jó munkát és eredményt, csak minőségi eszközökkel nyújthatunk neked, és egy megbízható inverterrel élvezheted legtovább a napenergia előnyeit.

sofar_napelem_inverter

Az innovatív – SOFAR SOLAR inverterek

A SOFAR SOLAR a világ 5. legnagyobb hibrid inverter gyártója, sikerük kulcsa pedig az innováció. Az általuk kifejlesztett inverterek 22 kW AC kimeneti teljesítményt is képesek biztosítani, és akár 30 kW csúcsteljesítményű napelem-rendszert is rá lehet csatlakoztatni. Az aszimmetrikus működésük mellett 3 fázisú beépített backup rendszerrel is rendelkeznek. Továbbá más gyártók akkumulátoraival is kompatibilisek, ami nagyobb felhasználóbarátságot biztosít.

Az inverterek 10 év garanciával, a hibrid inverterek 5 év garanciával rendelkeznek.

A veterán – SMA napelem inverterek

A német SMA jól ismert, és megbízható szereplő a napelem rendszerek piacán. Kiváló szakértelemmel kifejlesztett termékei tartósságukról, munkapont kezelő algoritmusukról, és zökkenőmentes szervízelhetőségükről híresek. Egy cserekészülék általában 3-5 munkanap alatt már ki is érkezik. Az SMA hétpróbás, strapabíró inverter, az egyik legmagasabb várható élettartammal. Termékeikre 10 év garanciát vállalnak.

Az ifjú titán – Huawei napelem inverterek

A Huawei márkát keveseknek kell bemutatni, napelem rendszerek gyártásában azonban még viszonylag friss névnek számít. Dinamikus fejlődésével azonban már bizonyított, számos ponton képes ugyanazoknak a műszaki feltételeknek eleget tenni, mint versenytársai. Invertereiket kiváló pontosság jellemzi, a beépített érzékelők legfeljebb 0,5% eltérést engedélyeznek.

Ár-érték arányát olyan esetekben lehet jól kihasználni, ahol a paneleket ritkán éri árnyék, és maximum 2-3 tetősíkot szeretnél használni.

Bárhol bevethető – Fronius napelem inverterek

Az osztrák Fronius a napelem rendszer gyártás egyik oszlopos tagja, 1995 óta van jelen a piacon. A teljes régióban, és Magyarországon belül is kiváló szervízhálózatot működtet, így a cserealkatrészekhez relatíve gyorsan hozzá lehet jutni. Termékeik előnye, hogy minden egyes alkatrész bontás nélkül cserélhető, emellett a magasabb teljesítmény érdekében aktív hűtéssel bírnak. A Fronius inverterek széles skálán mozognak, hogy a számos típussal bármilyen felhasználói igény kielégíthető legyen.

Garanciális idejük általában 5 év, ami akár 20-ra is kibővíthető.

Aki nem ismer lehetetlent – SolarEdge napelem inverterek

Az okos inverterek piacvezető márkája a SolarEdge. Komoly belső védelme mellett kimondottan magas hozamot nyújt, ez részben az inverter funkciókhoz kapcsolódó teljesítmény optimalizálónak köszönhető. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az inverter panelenként külön kezelje a napelemet. Képes kiegyensúlyozni a panelek eltérő teljesítményét, így, ha az egyik árnyékot kap, vagy bekoszolódik, a többit nem befolyásolja, a rendszer mindig képes a maximumot nyújtani.

Egyenetlenül árnyékos, vagy vegyes tájolású környezetben szinte verhetetlen. Maga az inverter 12 év, míg a panelenként felszerelt optimalizálókra 25 év garancia jár.

Egyszerűen nagyszerű – Solplanet napelem inverterek

A Solplanet anyavállalata eredetileg más, nemzetközileg sikeres márkáknak készített invertereket. A több évtizedes tapasztalat után 2007-ben kezdtek saját maguk értékesíteni Solplanet néven. Hátterüknek köszönhetően műszakilag felkészült csapatok fáradoznak a készülékek kidolgozásán. Invertereik beépített DC izolátorral bírnak, így könnyedén, fedélnyitás nélkül lehet őket telepíteni. Emellett rendkívül csendesek is.

A Solplanet inverterek költséghatékony megoldást ajánlanak megfelelő műszaki minőséggel.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

Úgy dolgozunk, mintha magunknak építenénk!

A te igényeidhez választunk invertert

Figyelembe vesszük nem csak a helyszín adottságait, és a tervezett rendszer szükségleteit, de a te igényeidet is. Ennek megfelelően teszünk javaslatot, hogy a napenergia előnyeit a leghatékonyabban kiélvezhesd.

Törekszünk a biztonságra

Kizárólag olyan készülékekkel dolgozunk, melyek túlfeszültségvédelemmel bírnak. Ám a maximális biztonság érdekében a napelem inverter bekötése során túlfeszültség levezetőket is telepítünk.

Lehetőségeket ajánlunk

Ritka az a helyzet, ahol csak egyetlen inverter jön szóba. Az adott feltételek mellett több lehetőséget ajánlunk neked, hogy a kiválasztott inverter műszakilag megfelelő és neked tetsző is legyen.

Odafigyelünk a telepítésre

A lehetőségeken belül igyekszünk olyan helyet választani, hogy a napelem inverter bekötése optimális távolságban legyen a hozzá kapcsolódó elemektől, és emellett megfelelően védve is legyen az időjárástól.

Ott vagyunk, ha meghibásodna

A rendszerben általában az első elem, ami cserére szorul, az inverter. Éppen ezért csak garanciális napelem invertereket használunk, amit típustól függően 15-25 éven belül érvényesíthetsz, a cserében pedig szívesen segítünk.

Tudj meg többet a napelem inverterekről!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

9 + 7 =