Napelem Vác

Mutatjuk, hogyan zajlik a napelem telepítés Vác térségében

Napelemet szeretnél az otthonodba, vagy csak egyszerűen érdekel, miért is választják ennyien a megújuló energia ezen fajtáját?

Cikkünkből választ kapsz minden, a napelemekkel kapcsolatos sarkalatos kérdésre!

 

Napelem rendszer tervezés Vác környékén – íme a konkrét folyamat!

Szerencsére a napelemes rendszerek telepítése abszolút nem bonyolult, legalábbis a Te szempontodból semmiképpen sem. Miután felvetted velünk a kapcsolatot, egyik szakemberünk helyszíni szemlére kerít majd sort az otthonodban.

Ennek során ellenőrzi a napelemek telepítéséhez szükséges kritériumokat, egészen pontosan a:

  • megfelelő állapotú tető,
  • ideális dőlésszögű és tájolású tetőszerkezet,
  • korszerű villamoshálózat meglétét.

Ha ezek stimmelnek, az energiafogyasztási szokásokat térképezi fel a szakértő annak érdekében, hogy megfelelő teljesítményt produkáló napelemes hálózatot alakíthasson ki számodra.

A tervezés lépései már kivétel nélkül a mi feladatkörünket képzik, így Neked csak hátra kell dőlnöd ez idő alatt. A következő lépés, amiben szereped van, az a telepítés, melyre egy napot kell rászánnod. A nap végén már üzembe fogjuk helyezni a napelemeket, így már azonnal élvezheted is a saját energia előnyeit!

 

Napelem rendszer Vácott: mennyi az annyi?

Bármilyen beruházásról van szó, a pontos árak sokat jelenthetnek a döntés szempontjából. Nem akarunk zsákbamacskát árulni, így az a legjobb, hogyha tisztázzuk, mikor, mit, hogyan kell fizetned! A helyszíni szemle és az előzetes konzultáció minden esetben ingyenes, függetlenül attól, hogy megvalósítható-e az otthonodban a napelem rendszer kiépítés.

A rendszer telepítésének költségeit előre tisztázni fogjuk a tervezés alatt, azonban fontos tudnod, hogy a rendszerek ára egy soktényezős dolog, így fixen nem lehet látatlanban meghatározni. Számít, hogy milyen minőségű panelekkel dolgozik az adott cég, továbbá teljesítmény szempontjából sem mindegy, milyen rendszert akarunk megfinanszírozni. Hogy mégiscsak adjunk valami kézzelfoghatót: egy 5 kW-os, jó minőségű napelem rendszer kiépítésének költsége 1,9-2,3 millió forint körül mozog, és ez a teljesítmény már bőven elegendő egy családi ház teljes energiaellátására. Az előre megbeszélt összeg kiegyenlítésére csakis akkor kerül majd sor, ha átvetted a munkát, és elégedett is vagy vele, így semmi vesztenivalód nincs!

 

Támogatott napelem Vác környékén

A napelem rendszer kiépítés Vác környékén nem kis beruházás, azonban az a jó hír, hogy nem biztos, hogy mindezt saját zsebből kell finanszíroznod. A napelemes panelek elterjedésében nagy szerepe van annak, hogy néhány éve szinte folyamatosan elérhetőek különféle pályázatok és támogatási lehetőségek magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Az változó, hogy a kiépítés költségeit részben vagy egészben téríti-e meg az adott támogatási kiírás, de bármelyik verzió elérhető számodra, mindenképpen érdemes kihasználnod a lehetőségeket!

 

Napelemek Vácott – profi segítség a kiépítésben

A napelemes rendszer kiépítése nagy feladatnak számít, hiszen a rendszernek 30-40 éven át kell szolgálnia Téged, így nem mindegy, kire bízod ezt a folyamatot. Cégünk már hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a napelemek terén. Elvünk, hogy csakis olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amilyent magunknak, a saját otthonunkba is elkészítenénk: precizitást, megbízhatóságot, minőségi elemeket kapsz, ha velünk dolgozol.

Hisszük, hogy az elégedettségedtől fontosabb nincs! Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen úgy élni, hogy magadnak termeled az áramot, akkor ne habozz!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és engedd, hogy segíthessünk megtervezni a számodra tökéletes napelemes rendszert!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!