Fronius inverter

Fronius napelem inverterek

Ahhoz, hogy hosszú távon a legjobb energiahozamot legyünk képesek elérni napelemes rendszerünkkel, a legfontosabb lépés a megfelelő inverter kiválasztása. A Fronius napelem inverterek pedig remek megoldást kínálnak lehetőségeink maximális kihasználására. Az 1945-ben alapított vállalkozás 1995-ben színesítette portfólióját inverterek gyártásával és hozzájuk kötődik az első WiFi-modullal bővített modell fejlesztése is.

A Fronius inverter szerepe

A napelem panelekkel ellentétben az inverterek szerepe nem olyan közismert és egyértelmű, noha legalább olyan fontos. A megtermelt áram kezdetben ugyanis egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a háztartásban hasznosítsuk. Az inverter legfőbb feladata, hogy ezt az egyenáramot olyan váltóárammá alakítja, amit már bátran ráköthetünk a hálózatra. Emellett az inverter felügyeli a napelem panelek működését is, és információt továbbít, amit általában egy hozzá tartozó applikáción tudsz figyelemmel követni.

A Fronius inverterek előnyei

A vállalat már több, mint 20 éve rendelkezik az ISO 9001 tanúsítvánnyal (szabályozott minőségirányítás). Valamennyi Fronius napelem inverter szigorú minőség-ellenőrzési teszteken megy keresztül, amely garantálja a termékek magas műszaki színvonalát. Elsősorban a felhasználás körülményei és az energiaigények döntik el, hogy melyik Fronius inverter sorozatot érdemes választani.

1. Könnyen kezelhető

A Primo Fronius inverterek elsősorban a háztartási felhasználásra ajánlottak: teljesítményük 3,2 és 8,2 kW közötti tartományban helyezkedik el, egyfázisú, transzformátor nélküli készülékek. A beépített WLAN, LAN, az energiafelügyelet és számos más kiegészítő az alapcsomag részeként elérhető, kifejezetten felhasználóbarát és könnyen kezelhető típusok.

2. Magasabb teljesítmény

Valamivel nagyobb teljesítményre képes a Symo Fronius napelem inverter sorozat, amelynek teljesítménytartománya 3,0 és 20,0 kW között változik modelltől függően. Szintén transzformátor nélküli, háromfázisú kialakítással rendelkező típusok, beépített DC leválasztó kapcsolóval. A WLAN és Ethernet kapcsolat alapfelszereltségeként érhető el. IP65-ös védettséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a beltéri és a kültéri telepítést egyaránt.

3. Tárolható a többletenergia

A Symo Hybrid szintén elsősorban háztartási felhasználásra készült, optimális körülmények között akár 8,0 kW-ot is képes feldolgozni az elektromos berendezések energiaellátására. Ahogy arra a sorozat elnevezése is utal, ezekre a modellekre lehetséges akkumulátort csatlakoztatni, amelynek köszönhetően nem csak felhasználható, hanem tárolható is a fotovoltaikus rendszer többletenergiája.

4. Ipari felhasználásra tervezett teljesítmény

A háromfázisú ECO széria modelljei 25,0 és 27,0 kW között üzemelnek, így elsősorban ipari felhasználásra készültek. Transzformátor nélküli kivitelben, IP66 védelemmel készülnek, gyorsan és egyszerűen felszerelhetők beltéren és kültéren egyaránt.

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!

A Fronius családi vállalkozása

A Fronius vállalkozást az 1940-es években alapította Günter Fronius az osztrák Pettenbachban. Az eredetileg egyszerű egyéni vállalkozás mára globális és jelentős szereplővé nőtte ki magát a megújuló energiák piacán. A cég ugyanakkor megmaradt családinak, amely azóta is büszke Felső-Ausztriai gyökereire. A legfiatalabb üzletág, azaz a napenergia hasznosítása 1992-ben indult, mely azóta számos olyan neves elismerést szerzett a Froniusnak, mint a Plus X díj, vagy az Intersolar díj. 

Fronius inverter garancia

Több, mint 60 országban működik együtt különböző értékesítési partnerekkel, így a hálózat képes biztosítani az osztrák minőséget.

Mikor válaszd a Fronius invertereket?

Munkánk egyik első lépése, hogy felmérjük a telepítés helyszínét, illetve azt, hogy neked mik az igényeid, számodra milyen szempontok a fontosak. Ennek megfelelően adunk javaslatot arra, milyen márkájú, és milyen típusú invertert használj a napelem rendszerben. Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk a döntésben!

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Neumann János u. 6.

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig
08:00 – 16:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

1 + 4 =