Napelem Balaton

Csodás napelemek a Balaton partján

Mi is lehetne jobb nyári élmény, mint néhány gondtalan nap a Balatonon egy modern nyaralóban?

Kevés embert találnánk, aki az előbbi állítással nem értene egyet, ezt a Balaton környékén élő emberek és nyaralótulajdonosok is pontosan tudják. Ha ingatlannal rendelkezel a Balaton környékén – legyen az lakóház vagy üdülőépület -, a napelemes rendszerek remek lehetőséget adnak számodra, mellyel csökkentheted a költségeid, fejlesztheted az ingatlanod, és még a környezetet is támogatod.

Olvass tovább, ismerd meg az előnyöket, és olvasd el, hogyan működik a napelem rendszer kiépítés Balaton környékén!

Napelem rendszer, befektetés a jövőbe

 

Napelem telepítés Balatonnál

A napelemes rendszerekkel csakis jól járhatsz, ugyanis a villanyszámlákat elfelejtheted a beüzemelést követően. Ezek a kis házi energiatermelő rendszerek bőven képesek annyi áramot termelni, hogy a szolgálatótól csak végszükség esetén kelljen energiát vételezni. A megszűnő vagy minimálisra csökkenő villanyszámláknak köszönhetően minden hónapban több pénz marad a zsebünkben, mint a telepítés előtti időkben: ez tetemes összeget jelent a napelem élettartama alatt, még a kezdeti költségeket beleszámolva is.

 

Kezdeti költségek: hogyan teremtsük elő?

A napelem rendszerek kérdése kapcsán sokszor nem az a kérdés, hogy megéri-e, hanem az, hogy hogyan finanszírozzuk meg a kezdeti kiadásokat, amikor ez 1,5-2 millió forintot jelent alsó hangon? Szerencsére nem biztos, hogy mindezt magunknak kell megteremteni: soha nem volt még elérhető ennyi pályázat és állami támogatás cégek és magánszemélyek számára. A támogatások minden típusa eltérő feltételekkel igényelhető, vannak köztük részleges és teljes finanszírozású megoldások is.

Ami biztos, hogy szinte mindenki beleesik valamely kedvezményes kategóriába, így érdemes konzultálni az egyik szakemberünkkel, akár a családi házra, akár a nyaralónkra szeretnénk napelemes rendszert telepíttetni.

 

Modern napelem a Balaton-parton

Ha tetszik a gondolata annak, hogy egy csodás, ultramodern napelem rendszer termelje az áramot Nálad is, akkor már csak azt kell átgondolni, hogyan juthatsz hozzá. Mutatjuk a napelem rendszer tervezés folyamatát!

Először minden esetben egy helyszíni felmérésre kell sort keríteni, melyek egy szakértő kollégánk fog elvégezni. Ennek során ellenőrzi, hogy rendelkezésre állnak-e a napelem telepítésének feltételei. Az alábbiakra fog kitérni a felmérés folyamán:

  • tető állapota, dőlésszöge, mérete,
  • esetleges árnyékoló tényezők megléte/hiánya,
  • az ingatlan elektromos rendszerének állapota,
  • energiafogyasztási szokások.

Amennyiben mindent rendben talál, meg is történik a rendszer pontos megtervezése, és rátérhetünk a kiépítés részleteinek megtárgyalására. Ez utóbbi minden esetben egy gyors folyamat, hiszen tudjuk, hogy az idő mindenkinek fontos: mindössze egyetlen munkanap alatt megoldjuk a panelek telepítését.

 

Napelem rendszer tervezés Balaton térségben

Csapatunk mindennapos feladata a különféle napelemes rendszerek kiépítése. Hisszük, hogy a minőségi munka kulcsfontosságú ahhoz, hogy elégedett lehess, emiatt minden rendszert oly mértékű körültekintéssel helyezünk üzembe, mintha csak a sajátunkat készítenénk. Ezek mellett tudjuk, hogy az anyagiak is fontos szempontot jelentenek: mi a helyszíni szemlét ingyenesen biztosítjuk számodra, továbbá a végösszeg kiegyenlítésére is csak az átadott és elfogadott munka utolsó lépéseként kerül sor.

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél belevágni a telepítés folyamatába, keress minket bizalommal!

Az elsőtől az utolsó lépésig segítünk, és garantáltan nem fogod megbánni, hogy elszántad magad!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!