Napelem Érd

Napelem Érden: Neked van már?

napelem érd

Soha nem volt még ilyen tökéletes az alkalom arra, hogy napelem rendszert építtess ki otthonodban. A technológia mára már hihetetlenül fejlett és megbízható, a rendszer kiépítésével akár 20-30 évre is biztosíthatod az otthonod áramellátását. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen előnyökkel gazdagodsz, ha belevágsz a napelem rendszer telepítésébe Érden!

 

Napelem telepítés Érd városában: mik az előnyök?

A napelemes rendszerek mellett számos érv szól, több, mint gondolnád! A környezetvédelemmel kapcsolatos előny csupán néhány ezek közül.

  • Pénzmegtakarítás: a napelemek mellett szóló egyik erős érv, hogy rengeteg pénzt takaríthatunk meg általuk. A megfelelően megtervezett és kivitelezett rendszer fedezi a háztartás áramszükségletét, ami által nem kell a hagyományos villanyszámlákat várnunk többé.
  • Tartós megoldás: a minőségi elemekből összerakott napelemes rendszerek élettartama nagyon hosszú, akár 20-30 évig is képesek számottevő teljesítményvesztés nélkül üzemelni, azonban működésükre még ennél is tovább, akár 30-40 évig is számíthatunk.
  • Minimális karbantartás: a napelemek nem tartalmaznak semmilyen mozgó alkatrészt, emiatt nagyon kis esély van a meghibásodásukra. Természetesen az évtizedes távban előfordulhat, hogy az inverter vagy a napelemek valami okból karbantartást igényelnek, de ezzel közel sem kell évente számolnod.
  • Független áramforrás: a napelem rendszerek a központi hálózattól független módon képesek elektromos áramot termelni, így alkalmas lehet olyan helyszínek ellátására is, amelyek valamilyen okból el vannak szeparálva a központi szolgáltatótól.
  • Környezetbarát megoldás: a napelemeknél mindenképp megemlítendő, hogy segítségükkel károsanyag-kibocsátás nélkül juthatunk elektromos áramhoz. Ez hosszútávon nagyban hozzájárul ahhoz, hogy bolygónkat jelenlegi állapotában megőrizhessük az utánunk következő generációk számára is.

 

Napelem rendszer tervezés Érd városában

Ha elhatároztad, hogy élni szeretnél a napelemek adta lehetőséggel, akkor a lehető legjobb helyen jársz! A tervezéshez szükséged lesz az egyik szakemberünkre, aki egy helyszíni felmérés keretein belül megállapítja, hogy alkalmas-e az otthonod napelemes rendszer kiépítésére. A felmérés során megnézi, hogy megfelelő-e a tetőszerkezet: vizsgálni fogja annak állapotát, teherbírását, tájolását és méretét is.

Mindezeken felül az ingatlan elektromos hálózatára is vet majd néhány pillantást, továbbá a fogyasztási szokásokkal kapcsolatban fog Téged kérdezni. Ehhez nagy segítség, ha előkeresed a helyszíni szemle idejére a legutóbbi éves elszámolást, és átgondolod, hogy a jövőben van-e tervben valamilyen nagy energiaigényű eszköz beszerzése.

 

Mire számíts a napelem rendszer kiépítés során Érd környékén?

Amikor elérkezik a kiépítés ideje, mindösszesen egy napot kell majd erre rászánnod, hogyha minket választasz. Tudjuk, hogy az idő kincs, így nem szeretnénk a feltétlenül szükségesnél többet elrabolni Tőled belőle, továbbá tisztában vagyunk vele, hogy a szerelési munkálatok okozta felfordulás megzavarhatja a mindennapokat, ha túl sokáig húzódnának. A pénzügyek miatt sem kell fájjon a fejed, ugyanis a helyszíni szemle teljes mértékben ingyenes, a végösszeg kiegyenlítésére pedig csak akkor kerül sor, ha a rendszert felszereltük, és Te elégedett vagy az elvégzett munkával.

 

Bővítsd a napelemek számát Érden!

Nincs a mostanitól jobb alkalom, hogy meglépd a napelem telepítés első lépését! Munkatársaink a legjobbat fogják nyújtani a teljes munkafolyamat során, ha megtisztelsz minket a bizalmaddal. A mi elvünk az, hogy csakis olyan munkát adunk ki a kezeink közül, mellyel fordított helyzetben mi magunk is elégedettek lennénk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és legyen a Tiéd a következő napelem Érd környékén!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!