Napelem Szolnok

Spórolj Te is az áramon: napelem telepítés Szolnok

napelem szolnok

A napelemek népszerűsége nemhogy töretlen, hanem egyre inkább elterjedtebbé válik az alkalmazásuk. Ennek oka az, hogy nem csak a természetet, hanem a saját pénztárcánkat is támogatjuk vele. Na de hogy lehet az, hogyha beruházunk egy napelem rendszerbe, akkor jobban járunk anyagilag, mint nélküle? Mitől éri meg annyira, hogyha napelemmel termeljük az áramot? Olvass tovább, hogy megtudd a napelem rendszerek Szolnokon való kiépítésének részleteit!

 

Napelem rendszer kiépítés Szolnok városában: a megtérülő beruházás

A napelem rendszerek sokkal inkább befektetésnek minősülnek, mintsem kiadásnak. Ennek oka, hogy egy jól megtervezett, minőségi rendszer képes akár teljes egészében fedezni az adott épület, háztartás energiaszükségletét. Ebből pedig egyenesen következik, hogy a villanyszámlák innentől nem képzik részét a havi kiadásoknak, tehát ezt az összeget megspóroljuk a beüzemelést követően.
A napelemes rendszerek még a kezdeti kiadásokat belekalkulálva is remek befektetésnek minősülnek, hiszen a rendszer üzemideje átlagosan 30 év környékére tehető, de általában már 10 év környékén megtérül a kezdeti kiadás az elmaradó áramszámláknak köszönhetően.

 

Nem biztos, hogy magadnak kell finanszírozni a napelemet

Bár kétségtelen, hogy a napelemek remek befektetésnek számítanak, a nap energiájának hasznosítása nem csupán emiatt vált elterjedtté. Szinte folyamatosan elérhetőek különféle támogatások, pályázatok magánszemélyek és cégek számára egyaránt, így, ha elég szemfülesek vagyunk, könnyen lehet, hogy akár állami támogatással is megvalósíthatjuk a rendszer kiépítését. Igaz, ezek a lehetőségek időről-időre változnak, viszont, ami biztos, hogy valamilyen formában szinte mindig van lehetőség támogatáshoz jutni.

A különféle aktuális támogatások lehetőségéről munkatársaink örömmel tájékoztatnak a tervezés folyamatának részeként.

 

Hogyan történik a napelem rendszer tervezés Szolnok környékén?

A napelemes rendszerek megtervezése egy kulcsfontosságú lépés, melyhez biztosan szakértői segítség szükségeltetik. Az alábbi menetrend szerint zajlik a napelem tervezésének, kiépítésének folyamata.

  • Kapcsolatfelvétel: az első lépés az, hogy felvedd a kapcsolatot velünk, amit az alábbi űrlapon tehetsz meg. Ezt követően kollégánk felkeres Téged, hogy megbeszéljétek, mik a pontos elképzeléseid.
  • Helyszíni felmérés: egy napelemes rendszer tervezése nyilvánvalóan összetettebb feladat annál, mintsem azt telefonon meg lehessen beszélni. Éppen ezért a folyamat egy helyszíni felméréssel folytatódik, amikor egy szakember érkezik ki a célingatlanhoz. Az ő feladata megállapítani, hogy a ház fizikai adottságai megfelelőek-e egy napelem rendszer létrehozásához, és a fogyasztási szokások alapján azt is kikalkulálja, hogy milyen teljesítményű rendszerrel járnál a legjobban.
  • Kivitelezés: amennyiben alkalmasnak minősül az ingatlan a rendszer kiépítésére, itt az idő megtervezni a kivitelezés részleteit. A napelemek és egyéb kísérőelemek kiválasztása, annak minőségének ellenőrzése a szakember dolga, a Te feladatod nem mutat túl azon, hogy egy alkalmas időpontot egyeztessetek a kiépítés időpontját illetően.
  • Kiépítés: a konkrét fizikai megvalósítás az utolsó lépése a folyamatnak. Nem kell aggódnod miatta, ugyanis csapatunknak mindehhez csupán egyetlen napra van szüksége. Tiszteletben tartjuk az idődet, nem húzzuk napokig, hetekig a munkálatokat.

 

A Tiéd lesz a következő napelem Szolnok városában?

Amennyiben úgy döntesz, hogy megléped a napelem rendszer kiépítés folyamatát, ránk az elsőtől az utolsó lépésig számíthatsz! Az elégedettséged az első, így garantáljuk, hogy nem adunk ki olyan munkát a kezünk közül, amivel mi magunk, ügyfélként, nem lennénk elégedettek.

Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot , és vágj bele a napelem rendszer kiépítésébe Szolnokon!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!