Napelem Szeged

Napelem rendszer tervezés Szegeden

A napelem telepítés Szeged térségében már bevett eljárásnak számít, és a tapasztalatok alapján bátran kijelenthetjük, hogy nem egy hirtelen felkapott divatról van szó, hanem a gyors megtérülés és megbízható működés az, ami miatt töretlen a napelemek sikere. Vajon mi az, ami miatt ennyien döntenek a napelem telepítés mellett? Nézzük az érveket!

 

Napelem rendszer kiépítés Szeged városában: garantált a gyors megtérülés

A napelemek népszerűsége abból fakad, hogy egy jól megtervezett rendszer viszonylag hamar, nagyjából 10 éves távlatban már megtérül.
Ezzel szemben a rendszerek teljesítményére szóló garancia általában 20-30 év közé tehető, a teljes életartam pedig még több, így látható, hogy az idő jelentős részében hasznot termel számunkra a napelem rendszer úgy, hogy nem szükséges nagy összeget ráfordítanunk.
Ezt a népszerűséget tovább növeli, hogy az elmúlt években rengeteg támogatást vehettek igénybe a napelemet telepíteni vágyók, így még a kezdeti kiadásokat is megspórolhatták, akik éltek a lehetőséggel.

 

Hogyan zajlik a napelem rendszer tervezés?

A napelemes rendszerek megtervezése és kialakítása szakértelmet igénylő feladat. Éppen emiatt, ha felveszed velünk a kapcsolatot, az első lépés mindenképpen az lesz, hogy egy ingyenes helyszíni szemle keretein belül szakemberünk felméri a célingatlan adta lehetőségeket.
A felmérés során a fizikai paraméterek (tető állapota, teherbírása, dőlésszöge, árnyékoltsága stb.) mellett azt is meg kell nézni, hogy milyen a háztartás jelenlegi és várható jövőbeni fogyasztása. Ezen információk birtokában már a szakemberek el tudnak kezdeni tervezni, és eldöntik, hogy hány kW teljesítményű napelem rendszer telepítése lenne ideális, továbbá, hogy tetőre szerelt vagy szigetüzemű napelemek lennének hatékonyabbak.

 

Mikor mondhatjuk, hogy a napelem rendszer megbízható?

A megbízható napelem rendszer alapja, hogy figyelembe vegye az egyéni fogyasztói szokásokat, és magas minőségű, tartós alkatrészekből építsék ki. Sokan tartanak attól, hogy kiadnak egy nagyobb összeget a napelemek telepítésére, aztán mégsem kapják meg a várt eredményt: idő előtt tönkremegy vagy javításra szorul, esetleg nem megfelelő hatásfokkal működik majd. Ezek olyan hibák, melyek csakis akkor fordulhatnak elő, hogyha nem megfelelő szaktudású személy végzi a tervezést, illetve, ha silány minőségű paneleket és invertert használnak, így érdemes biztos hátterű, nagyobb múltú céggel intézni a kivitelezést.
Mi pontosan tudjuk, mennyire fontos, hogy évekig megfelelően szolgáljon Téged a napelem rendszered. A hosszú évek alatt megszerzett tapasztalat mellett a megbízhatóságot azzal is növeljük, hogy kizárólag prémium minőségű napelemeket és tartozékokat használunk a kiépítés során. Nincs olyan, amit nem oldunk meg: ha elvállaljuk a rendszered kiépítését, akkor pontosan azt fogod kapni, amit előre megbeszéltünk!

 

Minőségi napelem Szeged térségében

Ahogy már említettük, egy ekkora volumenű munkát nem szabad akárkire rábízni. Ha szeretnéd, hogy biztos kezekben tudhasd a folyamatot, akkor a legjobb helyen jársz! Tapasztalatunknak hála mi tényleg nem ismerünk lehetetlent, továbbá figyelünk arra is, hogy ne kelljen aggódnod a folyamat során.
A nyugalmad érdekében nálunk nem kell előleget fizetned. A költségek kiegyenlítésére csak akkor kerül sor, hogyha teljesen elkészült a megtervezett munka, és Te elégedett vagy vele. Mindezeken felül a kivitelezést egy napos határidővel vállaljuk, így amiatt sem kell aggódnod, hogy sokáig tartó felfordulással járna a folyamat.

Keress minket bátran, ha napelem rendszer kivitelezésén gondolkozol Szegeden vagy környékén!

Kérj tőlünk árajánlatot még ma!