Hivatalos Állásfoglalás!

júl 5, 2021Napelem felhasználása, Napelem megtérülés, Napelem működés

Az ST Solar Kft. közleménye a korábban Pentele Solar Cégcsoportnál dolgozó munkavállalók védelme érdekében, és az ügyfelek tájékoztatása végett:

a 2021.04.20-án történt NAV által elrendelt vizsgálat és nyomozás miatt dolgozóik megszüntették munkaviszonyukat a Pentele Solar Cégcsoport valamennyi cégével és önálló gazdasági tevékenységbe kezdtek, megalapítva az ST Solar Kft-t.

Ezúton kívánunk nyilatkozni, hogy sem jogutódok, sem pedig stratégiai partnerek nem vagyunk a Pentele Solar Cégcsoporttal.  Határozottan visszautasítjuk a tisztességtelen piaci magatartás miatti fenyegetésüket és ez ügyben jogi lépéseket tettünk.

A Pentele Solar Cégcsoport ellen jelenleg is vizsgálat zajlik, több cég vezetője akadályoztatva van szabadságában is. A korábbi alkalmazottakat és ügyfeleket nem tájékoztatták a helyzetről és annak kezeléséről. A munkavállalókat nem fizették ki, nem rendezték jogi státuszukat sem.

Az ST Solar Kft. ezúton kijelenti, hogy nem kíván bűncselekménnyel vádolt cég gazdasági tevékenységében részt venni, attól minden módon elhatárolódik! Továbbá inkorrekt magatartásnak tartja a Pentele Cégcsoport jogtalan (PTK 6:179. §) bánatpénz követelési szándékát a heteken keresztül tájékoztatás nélkül hagyott ügyfelektől, akik más céget választottak HMKE rendszerük kivitelezésére.  A károsultak közül az MFB-s hitelkonstrukciót igénybe vevők helyzete a legnehezebb, akik 50% előleget befizetése mellett jelentős anyagi kárt szenvedtek a jogszerűtlen magatartás végett.

ST Solar Kft.
vezetősége és
dolgozói

Legutóbbi cikkek

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

15 + 11 =

Kérj tőlünk ajánlatot még ma!