A legjobb napelem márkák rangsora

febr 9, 2022Napelem működés, Napelem megtérülés, Napelem tippek

Tagadhatatlan, hogy a napelem telepítés egyre népszerűbb, így szerencsére eszközökből is kellő választékkal bírunk. Mi a tapasztalataink alapján legjobb napelem márkák közül ajánlunk számodra lehetőségeket, melyek közül te döntesz, melyiket valósítsuk meg. Természetesen segítünk dönteni, elmondjuk, mi a különbség egy-egy javaslat között. Érdemes még ebben a fázisban tájékozódnod a napelem vélemények alapján, hiszen a telepítés után erre már nincs lehetőséged.

 

Miért fontosak a napelem vélemények?

Napelem rendszert minden esetben hosszú távra tervezünk. Alapvető, hogy az eszközök sokáig működjenek magas hatékonysággal, miközben ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Éppen ezért a szolár rendszer nem az a beruházás, ahol érdemes lenne a “sufnituning” megoldásokat választani. A legtöbb esetben 10-15 év alatt térül meg egy napelem rendszer, ilyen távlatokban ezt sokkal kevésbé befolyásolja pár százezer forintos különbség a telepítéskor, mint az a minőségi ugrás, ami a megtermelt energiában folyamatosan jelentkezik évtizedeken keresztül.

A legjobb napelem márkák közt azonban elég erős a verseny, és a különbségek néha összetettek és technikai jellegűek. Ezeknek az értelmezésében, és a lehetőségek felmérésében nagyon szívesen segítünk. A napelem vélemények emellett abban is segíthetnek, hogy a saját igényeidet felmérd, megfogalmazd és rangsorold fontosságuk szerint. Van, akinek az esztétika a kiemelten fontos, de lehet mindent a maximális teljesítménynek is alárendelni. Mások véleményét olvasva ezt is le tudod tisztázni, mi pedig olyan tervet adunk a kezedbe, ami eleget tesz a megfogalmazódott igényeidnek.

 

Melyek a legjobb napelem márkák?

Kizárólag a legjobb napelem márkákkal dolgozunk, amiknek a minőségéről több évtizedes tapasztalatunk alapján győződtünk meg. Ezeknek a gyártóknak többszörösen megbizonyosodhattunk már a megbízhatóságáról, és évek múltán is kiválóan működnek a termékeik számtalan otthonban, ahol már korábban telepítettük őket. Minden általunk választott márka TIER 1-es besorolású, ami nem csupán a kvalitásra, de a cég pénzügyi stabilitására is utal.

  1. Sharp

A Sharp nem csak a legjobb napelem márkák éllovasa, de az egyik legrégebbi is: már több, mint hatvan éve nyújt napenergia-megoldásokat, a cég maga pedig 1912 óta létezik. Alkatrészeit szigorúan minőségi forrásokból szerzi be, folyamatosan fejlesztett technológiája pedig az élvonalban tartja már évtizedek óta. Gyárt mind monokristályos, mind polikroistályos napelem cellákat, akár kiemelkedő 18,3%-os hatásfokú napelemeket is. Termékeire 10 éves termékgaranciát, illetve 25 éves teljesítmény garanciát vállal, amit az 1968 óta működő európai központjuknak hála hazánkban is zökkenőmentes lehet érvényesíteni.

  1. Longi

A Longi a világ egyik legnagyobb nemzetközi napelem beszállítója, Kínában pedig az első. A vállalat 2000 óta foglalkozik napelem készítéssel, és a zöld energia más felhasználási területeivel, mára pedig világszerte számos irodával és gyártósorral bír. Tevékenysége nem merül ki puszta gyártással, a cég kutatás-fejlesztés terén is az élbolyba tartozik, így sok esetben a Longi termékeivel lehet a legjobb ár-érték arányt elérni. 

  1. Trina

A Trina szintén ázsiai cég, ám nem véletlenül említjük a legjobb napelem márkák között. 1997-es alapítása óta a vállalat 21 napelem cella hatékonysággal és modulteljesítménnyel kapcsolatos világrekordot döntött meg. Nem véletlen, hogy ezzel a sikertörténettel rendszeresen szerepel a világ piacvezető napelem gyártói közt. A folyamatos innováció mellett termékeit megbízhatóság és minőség is jellemzi, melyet több, mint húsz éve magabiztosan szolgáltat. Ennek megfelelően a vállalt garanciája is az egyik leghosszabb a piacon: 25 éves élettartamra ad jótállást.

  1. AEG

Az AEG több, mint 130 éves hagyománnyal bíró német név, melyet gyakorta méltatnak a napelem vélemények. Az Elektricitätz-Gesellschaft néven 1887-ben alapított AEG család tulajdonosa jelenleg az Electrolux, aki révén folytatódik a nemzetközi forgalmazás: 30 országban vannak jelen, köztük magyar képviselettel is bírnak. Az AEG szolár termékei német minőségükről híresek, de a kiemelkedő használhatóság mellett innovatív technológiájuk és az esztétikára fordított figyelem sem marad el. 15 év termékgarancia mellett 25 év lineáris termékgaranciát ajánlanak.

  1. Risen

A Risen Energy-t 1986-ban alapították Kínában, ám németországi képviseletével Európában is könnyen elérhetőek. Nagy mennyiségben gyártott termékei megfelelő minőséget nyújtanak, miközben a cég gyorsan veszi át a piaci újításokat. Kiforrott technológiájuknak hála termékeik megbízhatóak miközben piaci viszonylatban kedvező áron érhetőek el.

 

A legjobb napelem márkák közül melyiket válaszd?

Ugyan a legjobb napelem márkák közt olykor erős a verseny, a napelem vélemények mégis segítenek szűkíteni a kört, illetve az igényeidet megfogalmazni. Minden otthon más és más, így mi is mindig az adott helyzet és a te kívánságaid alapján teszünk javaslatot. Elvégre te fogod a következő évtizedekben kiélvezni és használni ezt a rendszert. Ha szeretnél ajánlatot kérni, keress minket elérhetőségeink bármelyikén! Szívesen segítünk!

Legutóbbi cikkek

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

7 + 7 =

Kérj tőlünk ajánlatot még ma!