BIGTENT CARPORT

Napelemes kocsibeálló, mely mozgásban tart

Gyakran előfordul, hogy a napelemes rendszer telepítésének legnagyobb ellensége maga a háztető. Hibás szarufakiosztás, nem megfelelő héjazat, vagy éppen a kedvezőtlen tájolás sokszor gátat szab a napelemes rendszer telepítésnek. Ilyenkor érdemes más alternatívák után nézni a ház körül. Előfordul, hogy egy esetleges melléképület megfelelő ehhez, de népszerű megoldás a földre telepített rendszer is. Feltéve, ha elég nagy a kihasználatlan terület az udvaron, nem árnyékolnak a tulajdonos, vagy a szomszédok magas fái és van lehetőség megfelelő tájolásra beállítani a földre telepíthető tartószerkezetet. Ha ezek közül akár csak egyik is hibádzik, máris nagy bajban van a leendő napelem tulajdonos.

Van azonban egy másik lehetőség is. Egyre többen vágnak bele egy kocsibeálló építésébe, ami minden tekintetben tökéletes helyszín a rendszer telepítésére. Mivel egy újonnan épülő dologról van szó, úgy alakítható, hogy megfelelő legyen a panelek felhelyezésére. Szabadon változtatható keresztlécek, szarufakiosztás és méret. Sőt, még a dőlésszöget és a tájolást is a lehető legoptimálisabbra lehet beállítani. Ennek köszönhetően a napelemes rendszer hatásfoka is rendkívüli módon megnövekedhet, későbbi hozzáépítéssel pedig akár a bővítésre is lehetőség van. Mindezek mellett pedig nem utolsó szempont az sem, hogy esztétikai szempontból is könnyen alakítható, illeszkedik a ház és az udvar képébe, valamint
funkcióját tekintve is rendkívül hatékony.

A Bigtent Carport solar váz mindezeknek a feltételeknek megfelel. Ezek a kocsibeállók minőségi, ellenőrzött termékekből készült, 10 éves garanciával. Rugalmas méretgyártásának köszönhetően szinte bármekkora lakossági méretű napelemes rendszer vázának megfelel. Kompatibilis minden napelem mérettel, legyen az akár a nagyobb teljesítményű két méteres modul, vagy a tetőre telepítésre leginkább alkalmas kisebb méretű panel. A Bigtent Carport solar váz bármilyen méretben elérhető, a tervezés után a helyszínen rendkívül gyorsan telepíthető, rajta a teljes solar panelhez szükséges rögzítő rendszerrel. Ezek a vázak fél méteres hóállósággal rendelkeznek és a viharos, orkán erejű szél sem tesz kárt sem az építményben, sem a napelemes rendszerben.

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 25 748 900

ugyfelszolgalat@stsolar.hu

2400 Dunaújváros, Derkovits u 6 .

Nyitva tartás

Hétfőtől – Péntekig (kivéve szerda)
08:00 – 16:00

Szerda
08:00 – 18:00

Hétvégén
– Zárva –

AJÁNLATKÉRŐ

Olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót!

7 + 3 =